X

Шпигунську вантажівку ФБР продали на аукціоні

Лот вместе со всем наполнением оценили в 58 100 долларов

На аукціоні GSA продано дуже цікавий лот — модифіковану вантажівку Freightliner Argosy 2005 року випуску. Раніше вона належала ФБР і використовувалася в ролі мобільного командного центру.

За інформацією продавця, транспортний засіб переробляли відповідно до вимог спецслужб. Автомобіль був буквально “нашпигований” всілякою електронікою і шпигунським обладнанням. Зараз від усього цього залишилася тільки проводка, стійки для серверів і генератор. Також новому власнику дістануться кілька столів і три стопки стільців.

У рух 13-метрову вантажівку приводить шестициліндровий двигун Detroit Diesel Series 60. Потужність мотора не уточнюється.

Продавець запевняє, що з “донорського” Freightliner Argosy вийде прекрасний будинок на колесах. Єдине чого він не передбачив, так це відсутність душа і раковини. Однак все це можна встановити окремо — габарити дозволяють.

Про стан автомобіля продавець говорить, як про “не ідеальний”, і відверто додає, що робочий стан не гарантується. Але, схоже, таке одкровення продавця і потенційна необхідність ремонту коробки передач надалі, на привабливості лота не позначилася.

Тиждень тому —3 лютого — у колишньої вантажівки ФБР з’явився новий власник. Він придбав автомобіль за 58 100 доларів.

Читайте також:
МАЗ презентував другу електричну вантажівку