X

Штатні магнітоли для більшості автомобілів і де їх можна купити за оптимальною ціною

Вибір авто – величезний. Але різноманітність, окрім переваг, має і один суттєвий недолік. Підібрати конкретну деталь чи пристрій для облаштування авто – достатньо складно. Якісним і зручним рішенням для оснащення автомобіля аудіопристроєм для відтворення звуку, використання камери заднього огляду та іншими опціями автомобіля – є застосування штатної магнітоли. Штатні магнітоли відрізняються суттєво за габаритами, формою та інтерфейсом. Все залежить від потреб користувача конкретної моделі, а також можливостей авто. Більше про широкий асортимент та цікаві, корисні для користувача опції магнітол бренда BACAR читайте на сторінці www.bacar.com.ua. Тут є зручна система підбору магнітол за маркою авто та електронне замовлення товару і онлайн-оплата.

Різниця в ціні: порівнюємо магнітоли BACAR та найближчих конкурентів

Якщо уважно вивчити характеристики магнітол бренду BACAR, можна дізнатися, що вони нічим не відрізняються від характеристик магнітол конкурентів, які пропонують такий товар за більшу ціну. Різниця в тому, що бренд BACAR використовує для свого виробництва інноваційні продукти, які здешевлюють випуск магнітол, але залишають на попередньому рівні або навіть поліпшують базові характеристики:

  • якість відтворення звуку;
  • оптимальність керування аудіо-відео системою;
  • передавання зображення;
  • мінімізація споживання енергії.

Ціна на магнітоли бренду у комплектації Individual з найкращими характеристиками починаються від 9000 грн. Найменша ціна більшості конкурентних пропозицій – 14 тисяч гривень.

Зручне керування та комфортний інтерфейс

Чи не найголовніша опція для магнітоли, окрім якості звуку та картинки на екрані – зручність керування. Українізований інтерфейс, чітка градація кнопок керування на моніторі, висока роздільна здатність – все це теж характерні для виробів BACAR опції. До речі, пропонуючи вартісні магнітоли, конкуренти насправді виготовляють монітори AHD з параметрами роздільної здатності 1080×600. Це вже застарілий, але зручний для виробників, а не для користувачів, формат.

Бренд BACAR випускає екрани магнітол із параметрами Qled 1280×720. Чіткість, якість зображень гарантована саме тому, що всі деталі інтерфейсів та межі кнопок передаються із зазначеним рівнем якості.

Обслуговування: звертаємось до найближчого сервісу і що пропонує BACAR?

Виробники ставлять майбутніх користувачів перед вибором – або купити у них магнітолу і пропонувати сервісне обслуговування в іншій країні, або створювати власну мережу сервісів, де продається виріб. Не всі виробники дотримуються правил, за якими найкомфортніше обслуговувати магнітоли, користувачу. Якщо сервісний центр розташований безпосередньо в країні де придбали магнітолу, то і звертатись за підтримкою, а можливо і для ремонту, треба саме за цією адресою.

Сервісний центр BACAR знаходиться в Україні і пропонує швидке та ефективне реагування на звернення користувачів.

Універсальність форматів

Якісні автомагнітоли обробляють практично всі популярні звукові та відеоформати даних. Це дає можливість під’єднувати для прослуховування різноманітні гаджети: смартфон, планшет, ноутбук, твердотілі носії інформації, смарт-годинники та інші пристрої. Магнітоли BACAR пропонують для перегляду:

  • звукові формати AAC, MP3, OGG, WAV та інші;
  • відеоформати для прослуховування і перегляду – AVI, MPEG4, MPG, WEBM, інші.

Така мультиформатність допомагає обрати будь-який пристрій для відтворення і не обмежуватись окремими джерелами звуку та відео.

Додаткові опції: відеоперегляд та інше

Основна опція екрана магнітоли – керування різноманітними опціями для перегляду звукових файлів та відео. Але окрім цього, в залежності від можливостей систем авто та параметрів самих пристроїв, є опція використати ці екрани для багатьох додаткових сервісних функцій:

  • перегляд даних від відеореєстратора;
  • інформація від датчиків тиску у шинах;
  • передача даних самодіагностики;
  • можливість керування системою голосовим командами;
  • підключення Bluetooth та інших зовнішніх систем передачі даних.

Додаткові опції змінюються в залежності від можливостей авто, самої магнітоли та рівня комфортності салону та передбачених виробником сервісних функцій.

Збереження даних і робота процесора

Для ефективної роботи звукового і відеоцентра автомобіля у вигляді автомагнітоли, найкраще користуватись власними вбудованими обсягами пам’яті, яка у більшості моделей рівня Individual сягає 64…128 Gb. Менший розмір пам’яті теж може бути достатнім, але комфортна та швидкісна робота магнітоли забезпечується набором якісних характеристик вбудованої електронної частини:

  • “оперативка” на рівні 4…6 Gb;
  • процесор від 1.8GHz 64bit і більше;
  • наявність активного охолодження.

Фактично магнітола є мікрокомп’ютером, тому якісні характеристики системи, що відповідає за обробку цифрової інформації, мають бути достатніми. Такі характеристики є практично у кожній версії магнітол рівня Individual від бренду BACAR.