X

Штрафи за порушення ПДР тепер можна оплатити через “Приват24″

Із запуском в Україні системи автофіксації порушень ПДР значно зросла кількість штрафів. Адже автомобілісти, як і раніше, не дотримуються швидкісного режиму, навіть усвідомлюючи, що надалі отримають “листа щастя”. Розмір штрафу варіюється від 255 до 510 гривень, але його можна зменшити на 50%, якщо оплатити протягом 10 робочих днів із моменту отримання повідомлення.

Читайте також:
Перевірити і сплатити штраф за перевищення стало простіше: в МВС придумали зручний спосіб

У зв’язку з цим у країні з’явилося кілька мобільних сервісів, за допомогою яких можна перевірити і оплатити штрафи. Серед них числі “штрафи ПДР”,” Штрафи UA “і”електронний кабінет водія”. Тепер же оплачувати штрафи стане ще простіше, адже ПриватБанк додав у мобільний додаток “Приват24” новий функціонал. Він дає змогу знайти і оплатити будь-які штрафи за порушення ПДР. Сервіс доступний для всіх клієнтів банку в новій веб-версії “Приват24” і мобільних додатках для Android і iOs, повідомляє прес-служба банку.

Читайте також:
В Україні запустили новий мобільний додаток для перевірки та оплати ПДР-штрафів

Щоб отримати потрібну інформацію, необхідно зайти в розділ “Платежі” і перейти в підрозділ “штрафи за порушення ПДР”. Інформація автоматично підтягується з баз даних МВС за номером ІПН. Також отримати інформацію про неоплачені штрафи можна за номером постанови про накладення штрафу. Оплатити штраф можна за допомогою будь-якої картки, прив’язаної до “Приват24”.