X

Skoda Kodiaq: нові подробиці про великий чеський SUV

Kodiaq получит длинну кузова 4,7 метра. В гамме двигателей будут только агрегаты с турбонаддувом

Стало відомо, що новинку Skoda Kodiaq офіційно покажуть на автосалоні в Парижі восени. Однак чекати подробиць про модель уже немає ніяких сил. Але тяжкість очікування можливо згладять перші відомості, які стали відомими під час закритого показу моделі.

Машина була ще повністю в маскувальному камуфляжі, однак було багато цілком конкретної інформації. Це вже не припущення, а цілком певні специфікації машини. Так відомо що Kodiaq отримає довжину кузова 4,7 метра. У гамі двигунів будуть тільки агрегати з турбонаддувом: три бензинові сімейства TSI і два дизельні TDI. Модель отримає 6-ступінчасту механічну коробку передач у базі і роботизовану КП DSG з двома зчепленнями як опцію.

Модель буде доступна як з переднім, так і повним приводом. У топових версіях буде присутня система пакетного налаштування Dynamic Chassis Control (DCC) і Driving Mode Select.

У гамі з’явиться навіть плагін-гібридна модифікація, але станеться це не раніше 2019 року.

Серед опцій будуть не лише інфорозважальна система з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, а й точка доступу до Інтернету, камера кругового огляду і активний круїз-контроль. Початок виробництва моделі призначено вже на серпень! Чекати залишилося не довго.