X

Skoda оновила електричний кросовер Enyaq (фото)

Електричний кросовер Skoda Enyaq піддали плановому оновленню. Зовні модель не змінилася, але її сімейство поповнилося флагманською версією із приставкою Laurin & Klement у назві.

Від стандартного кросовера її можна відрізнити за матричними фарами, іншими задніми ліхтарями, 20-дюймовими колісними дисками з особливим дизайном і сірими акцентами на кузові. У оснащення його салону входить нова мультимедійна система, передні сидіння з електроприводом та вентиляцією. Оздоблення салону Enyaq Laurin & Klement виконане з преміальної шкіри.

Також Skoda Enyaq 2024 року оновили моторну гаму, зробивши електрокросовер набагато потужнішим. Тепер версія Enyaq 85 видає 286 к.с. потужності (+84 к.с.). Такий приріст разом з повним приводом дозволяє електрокару розганятися з місця до «сотні» за 6,7 секунди.

Читайте також:
Skoda запровадила цифровий сертифікат для прозорого продажу вживаних автомобілів

Віддача версії Skoda Enyaq RS збільшилася до 340 к.с. (+40 к.с.), що дозволяє розганятися до 100 км/год за 5,5 секунди та розвивати максимальну швидкість до 180 км/год. Запас ходу забезпечує батарея на 82 кВтч. У стандартного варіанта він становить 560 км, а версія Coupe – 570 км. Про зміни вартості на цей електрокар не повідомлялося.