X

Skoda представила 335-сильну версію електрокросовера Enyaq (фото)

Компанія Skoda оновила електричний кросовер Enyaq vRS. Новинка отримала більш потужну силову установку та збільшений запас ходу.

Спортивний Enyaq буде доступний у двох кузовах – кросовер та крос-купе. Від стандартної моделі зовні він майже не відрізняється. Електромобілю лише додали обвіс та встановили 20-дюймові диски з особливим дизайном. У салоні з’явилася більш сучасна мультимедійна система, проекційний дисплей та інша цифрова панель приладів. Також додані USB-C порти для задніх пасажирів, подушки безпеки для другого ряду та розширений пакет систем допомоги водієві.

Skoda Enyaq vRS отримав збільшення потужності. Тепер два електромотори сумарно видають 335 к.с. Таке збільшення потужності дозволяє кросоверу розганятися з місця до «сотні» за 5,5 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 180 км/год. Такі показники роблять авто найпотужнішим і найшвидшим у лінійці чеської марки.

Читайте також:
Skoda Kodiaq змінив покоління: всі подробиці про новий кросовер

Батарея на 77 кВтг забезпечує Enyaq vRS пробіг на одному заряді до 540 км. Варіант крос-купе зможе проїжджати 547 км за такої ж батареї. Заряд акумулятора до 80% можна поповнити за 28 хвилин. Старт продажів оновленого електричного кросовера Skoda намічено на кінець жовтня цього року. Ціна на новинку починається від 61 000 євро.