X

Skoda вивела на тести нове покоління кросовера Kodiaq (фото)

Оновлення модельного ряду Skoda продовжується. На тестах вже було помічено прототипи нових Kamiq, Superb и Octavia. Тепер на дорожні випробування вивели кросовер Kodiaq нового покоління.

Тестовий мул частково покритий камуфляжем. Він не щільний і дозволяє розглянути зміни. Судячи з фото, автомобіль запозичив деякі деталі у версії RS. Зокрема, у нього здвоєні патрубки вихлопної системи, червоні гальмівні супорти та 20-дюймові колісні диски. Також задня вісь стоїть трохи нижче за передню.

Хоча є ймовірність, що виробник намагається ввести в оману та вивів на тести прототип моделі у старому кузові. А камуфляж наніс для посилення ефекту. Зважаючи на те, що кросовер тягне за собою причіп, у нього нова силова установка.

Читайте також:
На продаж виставили 20-річну Skoda Fabia в ідеальному стані (фото)

За даними інсайдерів, чекати Kodiaq PHEV не варто, тому що гібридна установка передбачена лише для наступних Octavia та Superb. Ймовірно, Skoda модернізувала існуючий агрегат, щоб вписати його в жорсткі норми викидів СО2. Представити новинку мають намір на початку наступного року, а у продаж вона надійде наприкінці 2023-го.