X

Скільки автомобіль може проїхати “на лампочці”?

Хотите узнать, сколько автомобили проезжают "на лампочке"? А сколько может поместиться в пустой бак, если заправить его под завязку? Мы провели эксперимент, где ответили на эти вопросы!

Заправка паливом нині зовсім не проблема — кількість АЗС і їх щільність дають змогу їздити містом і країною, не особливо непокоячись про запас палива в баку. Однак кожен автолюбитель хоч раз опинявся в ситуації, коли паливо закінчується, стрілка його рівня в баку майже зрівнялася з нулем, а поруч горить та сама помаранчева лампочка.

Вона красномовно свідчить про те, що пробігу залишилося кілометрів на 20 … або на 30? А можливо, на всі 50? “Автоцентр” і “Перший автомобільний” вирішили з’ясувати, скільки автомобіль може проїхати на залишках палива в баку. А також — скільки палива поміщається в бак, коли ми заправляємося “до повного”. Як вважаєте, більше чи менше?

Відповіді на ці та інші запитання дивіться в нашій передачі-експерименті “Повний бак” на “Першому автомобільному” вже завтра, в суботу, о 8 ранку! Повтори вийдуть в середу 12.08 о 14:00 і 19:30, четвер о 13:30, п’ятницю о 7:00, суботу о 16:00 і неділю о 8:30.