X

Власний Lamborghini Sian можна зібрати з LEGO

Компания LEGO подготовила подарок фанатам Lamborghini – новый набор серии LEGO Technics

Lamborghini Sian більше не мрія. Тепер його власником може стати кожен, а все завдяки виробникам конструктора – датській компанії LEGO. Новинка стане третім набором у серії LEGO Technics, склавши компанію двом попереднім – Porsche 911 GT3 і Bugatti Chiron.

Читайте також:
Пікап Tesla Cybertruck у версії Lego виявився крутішим за оригінал

Варто відзначити, що наразі достовірно невідомо чи буде це саме Sian, можливо, виробник вирішить випустити у вигляді конструктора іншу модель. Судити з опублікованого зображення гіперкара складно. Добре видно лише обриси автомобіля, все інше затемнено. Журналісти Car and Driver впевнені, що це буде саме гібридний Sian. Незважаючи на те, що моделька не зможе рухатися, виробник обіцяє «можливість конструювати коробки передач і диференціали».

Lamborghini Sian – це не тільки перший гібрид у лінійці автовиробника, а й найпотужніше авто. Sian комплектується 785-сильним 6.5-літровим «атмосферником» V12 і 34-сильним електромотором. Завдяки останньому суперкар може пересуватися на малій швидкості і рухатися заднім ходом.

Читайте також:
Гоночні автомобілі Ford відтворили в конструкторі LEGO

Про новий набір Lamborghini компанія LEGO оголосила на Міжнародному ярмарку іграшок у Нюрнберзі, Німеччина. Новину присвятили 62-му Міжнародному дню LEGO. Вже відомо, що конструктор з’явиться у продажу 1 червня 2020 року. Моделька виконана в масштабі 1:8. Цінник поки що не оголошено.