X

NewCarsFest 2016: найяскравіша автомобільна подія року

2-3 июля 2016 года на Киеве на территории ВДНХ пройдет первый фестиваль новых автомобилей NewCarsFest 2016.

Прийдіть та побачте в одному місці усі найголовніші новинки авторинку, електромобілі та гібриди, проведіть тест-драйви, візьміть участь у яскравій шоу-програмі з Дядею Жорою!

Українці дедалі частіше відпочивають на фестивалях. Адже там можна провести час з усією сім`єю, долучитися до цікавих подій та найновіших трендів сучасності, поспілкуватися з однодумцями, розслабитися, побачити і почути відомих артистів, перемогти у захоплюючому конкурсі та виграти різноманітні призи. Саме такий фестиваль відтепер буде у прихильників автомобілів. Медіагрупа «Автоцентр», Перший Автомобільний телеканал спільно з StarLightEntertainment організували перший в Україні фестиваль для всіх шанувальників автомобілів –  NewCarsFest 2016.

Найяскравіша автомобільна подія року збере під своїми знаменами більшість автомобільних брендів, представлених на українському авторинку – від демократичних за ціною Hyundai, Renault, Toyota та Ford до преміум-брендів Jaguar, Lexus та Porsche. Понад 50 експонатів буде виставлено для ознайомлення публіки в одному місці та в один час. Серед них – автомобілі, визнані найкращими в нашій країні експертами та автовласниками – переможці Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року в Україні 2016» та претенденти на це звання у 2017-му.

Учасниками першого автомобільного фестивалю NewCarsFest 2016 стануть автомобільні новинки цього року та найпопулярніші моделі сезону. За досягнення у сфері нових технологій «відповідатимуть» найновіші електромобілі та гібриди. Всіх вразять екзотичні транспортні засоби – неймовірні вражаючі тюнінгові авто, надшвидкі спорткари, довжелезні лімузини та інші шоу-стопери. Просто на місці можна буде випробувати будь-який із 40 автомобілів, серед яких будуть Tesla Model S та інші електромобілі. Веселі жарти від спеціального гостя – Дяді Жори, яскрава шоу-програма, запальні танці на сцені, дитяча анімація героїв мультфільму «Тачки» розвеселить навіть тих, хто встав не з тієї ноги. Конкурси на найкращий малюнок на автомобілі гуашшю та шоу змивання цього малюнку завзятими леді в купальниках потрібно буде миттєво знімати на фото та відео. Протягом дня всі охочі зможуть перекусити у зоні фуд-кортів та смачнючій гриль-зоні, а ввечері чоловіки продегустують справжні напої.

Тож усі, кому небайдужі автомобілі та сімейний відпочинок, знайдуть на фестивалі NewCarsFest щось цікаве. Можливо, побачать себе в репортажі Першого Автомобільного телеканалу чи навіть поїдуть додому на новенькому автомобілі!

Купуйте квитки на karabas.com завчасно або приходьте  на фестиваль нових автомобілів NewCarsFest 2-3 липня на ВДНГ. Вартість входу з 12 до 16 години – лише 30 грн. На тих, хто хоче посміятись з Дядею Жорою, чекаємо з 16 до 18 години. Вартість входу у вечірній час – 60 грн.

Не проґавте цю подію, наступна буде лише через рік!