X

7 липня 1947 року представлено перший автомобіль Tucker

Автомобіль Tucker Torpedo дебютував у 1947 році, виглядав на тлі своїх родичів приблизно так само, як космічний корабель поруч із літаком братів Райт.

Його побудував Пpеcтон Томаc Таккеp. Ця людина завжди мріяла про створення власного авто. Після другої світової війни Таккеp офіційно зареєстрував своє нове підприємство під назвою Tucker Corporation.

Були випущені акції, а на отримані кошти Таккеp зняв приміщення в Чикаго й розмістив там свою нечисленну команду. Робота закипіла.  Автомобіль Tucker Torpedo, що дебютував у 1947 році, виглядав на тлі своїх родичів приблизно так само, як космічний корабель поруч із літаком братів Райт.

У задній частині кузова розташовувався опозитний шестициліндровий мотор повітряного охолодження, коробка передач була преселективною, а у салоні могли розміститися шість американських футболістів у повному бойовому екіпіруванні.

Не менш химерно виглядала оголошена ціна – 2500 доларів. Однак великі амбіції при відсутності достатніх коштів не дозволили Такеру реалізувати задумане. Він був оголошений банкрутом. Усього було виготовлено 51 Tucker Torpedo.