X

Audi вивела в Україні новий бренд – Audi Sport

В линейку моделей нового бренда войдут наиболее заряженные автомобили немецкой премиум-марки – Audi RS и R8.

Найпотужніші та заряджені автомобілі Audi тепер продаватимуть під маркою Audi Sport. Вони демонструватимуть найбільш передові технології автомобілебудування і стануть орієнтиром для майбутніх розробок бренду. Автомобілі Audi Sport продаватимуть в офіційній дилерській мережі марки. У найближчих планах – розробити спеціальну стратегію продажу і шоу-румів для нового підрозділу.

Audi розширює лінійку спортивних моделей

Першим етапом виведення бренду Audi Sport стало проведення роад-шоу Audi RS Experiance в найбільших українських містах. Воно тривало більш двох місяців на злітних майданчиках аеродромів. Тільки на них можна було випробувати ураганну динаміку моделей нового підрозділу.

На суд клієнтів та журналістів було представлено три моделі. Audi RS 3 Sportback оснащений 2,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 367 к.с. До першої сотні машина розганяється за 4,3 секунди. Але стихія машини – не довгі прямі, а круті повороти. На «змійці» автомобіль чіпко тримається за асфальт і не дає зірватися в занесення.

Моделі Audi RS6 Avant performance і Audi RS7 performance оснащені 4,0-літровими двигунами потужністю 605 к.с. і розвивають максимальну швидкість 305 км/год. Вони розганяються до першої сотні за 3,7 с і в перші моменти старту ти відчуваєш, як вжимаешься в сидіння. Ще більше вражає робота керамічних гальм – вони з величезною швидкістю впевнено уповільнюють машину, даючи змогу при цьому керувати.

Українці випробовують динаміку Audi RS на взлітній полосі

Спортивна вихлопна система під час розгону видає соковитий бас, а під час скидання газу – характерні удари, як при надлишку бензину в карбюраторних машинах. Найбільш збитою і слухняною в поворотах за рахунок збалансованості центру мас є Audi RS6 Avant performance.

Під час роад-шоу клієнти Audi на власному досвіді дізналися, як їздять моделі підрозділу Audi Sport і зробили замовлення на різні автомобілі серії.