X

Мисс Автобикини 2012. Условия конкурса Автобикини 2012

Условия конкурса Автобикини 2012

"Автобикини 2012"


За умовами акції «Автобікіні 2012» її учасниці мають сфотографуватися на фоні автомобіля, одягнені в купальник/пляжний одяг, та надіслати від 1-ї до 3-х своїх фотографій на електронну адресу konkurs@autocentre.ua або зареєструватись для участі та додати фото на сторінці конкурсу https://www.autocentre.ua/konkurs-form.

З 9 серпня 2012 фотографії учасниць акції «Автобікіні 2012» (далі - акція), що відповідають умовам акції, розміщатимуться на сайті autocentre.ua.

З 9 серпня по 10 вересня 2012 року (включно) кожен бажаючий зможе проголосувати на сайті autocentre.ua за фотографії дівчат, які сподобалися найбільше.

Переможницею акції «Автобікіні 2012» стане та учасниця, яка набере найбільшу кількість голосів.

Призовий фонд фотоконкурса «Автобікіні 2012» розподіляється наступним чином:

  • 1 місце – сертификат на отримання штанів Reebok Shapewear, сумки Reebok, топа Reebok Shapewear та кросівок Reebok Easy Tone
  • 2 місце – сертификат на отримання кросівок Reebok Easy Tone
  • 3 місце – сертификат на отримання кросівок Reebok Easy Tone
  • 4 місце – сертификат на отримання кросівок Reebok Easy Tone
  • 5 місце – сертификат на отримання кросівок Reebok Easy Tone

Редакція сайту autocentre.ua залишає за собою право не зараховувати голоси при використанні автоматичних способів збільшення голосів.

Імена переможниць акції будуть опубліковані на сайті autocentre.ua з 12 по 14 вересня 2012 року та в журналі «Автоцентр» № 38 від 17 вересня 2012 року Призи необхідно буде отримати не пізніше 1 листопада 2012 року. Зовнішній вигляд призів може відрізнятися від того, який зображений на фото.

До участі в акції «Автобікіні 2012» допускаються тільки ті дівчата, яким виповнилося 18 років і які є громадянками України. Приймаються від 1-ї до 3-х фотографій від однієї учасниці. Забороняється використання фото третіх осіб.

Організатор має право не допускати до участі в акції фотографії, що порушують законодавство Україні, еротичного та/або порнографічного змісту, а також порушують морально-етичні норми. Рішення про допуск фотографій до участі в акції приймає Організатор.

Організатор не вступає в будь-які спори щодо визначення переможниць акції «Автобікіні 2012». Організатор акції не бере на себе відповідальність за визначення прав сторін у будь-яких суперечках щодо акції.

Надсилати фотографії для участі в акції мають право тільки зображені на них особи і тільки за наявності згоди автора фотографії на відтворення, публічний показ, публічне сповіщення, доведення до загального відома публіки, розповсюдження та використання фотографій в інший спосіб без обмеження строку такого використання, з зазначенням або без зазначення автора та назви фотографії (за наявності такої) на розсуд Організатора. Наданням фотографій учасниці акції підтверджують дотримання цих вимог.

Наданням фотографій учасниці підтверджують, що не порушують жодних авторських, особистих немайнових, а також майнових прав та законних інтересів третіх осіб та самостійно несуть повну відповідальність, в тому числі майнову, у випадку їх порушення. Участю в акції учасниці дають дозвіл Організатору на використання і публікацію своїх імені, прізвища та інших даних, вказаних при наданні фотографії.

Також наданням фотографій кожна учасниця підтверджує свою згоду на:

  • проведення фото- та/або відеозйомки, інтерв’ю за її участі з метою подальшого створення інформаційних та рекламних матеріалів, у тому числі відео;
  • переробку, адаптацію, внесення змін, коригувань та інших дій, що дозволяють переробити знімки та/або інтерв’ю повністю або частково, використання отриманих зображень в будь-яких творах з текстовими або іншими матеріалами, в рекламі, засобах масової інформації, мережі Інтернет тощо, використання при створенні, включення складовою частиною, відтворення, публічний показ, публічне сповіщення, доведення до загального відома публіки, розповсюдження фотографій, інтерв’ю, відеоматеріалів (відеороликів) та їх змін з її зображенням, а також на передачу таких зображень, інтерв’ю і прав на них третім особам без будь-яких обмежень;
  • будь-які виправлення зображень з нею, їх комбінацію (поєднання) з іншими знімками та/або картинками, будь-які обробки зображень, ретушування, затемнення, змінення повністю або частково, застосування оптичних ілюзій тощо; використання її імені, прізвища зазначеними вище способами, в тому числі в інформаційних та рекламних матеріалах, без обмеження території, строку і способів такого використання; і таке використання не оплачується Організатором та/або третіми особами.

Призи надаються ТОВ ДП «Адідас-Україна». Оподаткування призів здійснюється відповідно до чинного законодавства України ТОВ ДП «Адідас-Україна». Організатор не несе відповідальності стосовно використання призів після їх одержання та за неможливість скористатись наданими призами з будь-яких причин. Призи не обмінюються та у грошовому еквіваленті не виплачуються. Організатор залишає за собою право змінювати призи.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення даних умов, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих даними умовами, остаточне рішення приймається Організатором відповідно до діючого законодавства України. Рішення Організатора стосовно всіх питань, пов’язаних з проведенням акції, вважаються остаточними і розповсюджуються на всіх її учасників. Організатор залишає за собою право змінювати умови, строки проведення акції, порядок видачі призів, призупиняти чи скасовувати проведення акції. Організатор не несе відповідальності за порушення учасницями акції прав третіх осіб. Організатор не несе відповідальності за виконання або зміну умов акції у випадку виникнення обставин непереборної сили, які не залежать від волі Організатора, але впливають на хід акції. Беручи участь в акції тим самим кожна учасниця підтверджує факт ознайомлення з даними умовами і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення учасницею акції цих умов або відмова від належного виконання цих умов вважається відмовою від участі в акції та отримання призу, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора та/або інших осіб будь-якої компенсації. Ці умови можуть бути змінені та/або доповнені Організатором протягом усього строку проведення акції. Зміна та/або доповнення цих умов можливі у випадку їх затвердження Організатором та їх оприлюднення на сайті www.autocentre.ua. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту оприлюднення, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/доповненнями до цих умов. Участь в акції означає згоду з усіма її умовами.