X

”АвтоКрАЗ” отримав право на подальший експорт військової продукції

ЧАО «АвтоКрАЗ» успешно прошло государственную аттестацию системы внутрифирменного экспортного контроля, что позволяет предприятию заниматься экспортном и импортом военной продукции

Кременчуцький автозавод живий і продовжує боротися за місце під сонцем. Нещодавно ПрАТ “АвтоКрАЗ” пройшло державну атестацію системи внутрішньофірмового експертного контролю й таким чином підтвердило свої повноваження на право здійснення експорту товарів військового призначення та імпорту товарів військового призначення для потреб власного виробництва.

Зазначимо, що повноваження спецекспортера Кабінет Міністрів надав ПрАТ “АвтоКрАЗ”. Вони будуть дійсні до червня 2024 року.

КрАЗи для Королівської армії Таїланду (контракт 2013 року). Відрізняються забарвленням, правим розташуванням керма й кондиціонером на даху.

Зазначимо, що в травні 2021 року “АвтоКрАЗ” уклав трирічний контракт на поставку військових автомобілів і запчастин для потреб командування з організації підрядних робіт армії США. Це техніка з колісною формулою 4х4, зокрема бортові й безбортові автомобілі, а також автоцистерни для транспортування води та палива.

Читайте також:
На виставку до Києва привезли цікаві автомобілі КрАЗ (відео)