X

«Автомобіль року в Україні 2017»: до кінця голосування залишилося три дні

Пятого января заканчивается голосование в конкурсе «Автомобиль года в Украине 2017». Успей проголосовать и выиграй автомобиль!

Престижний конкурс «Автомобіль року в Україні» проводиться вже 16 років. У ньому беруть участь усі автомобільні бренди, представлені на вітчизняному ринку. Учасники нинішньої акції – нові автомобілі, що дебютували в період із 20 листопада 2015 року до 20 листопада 2016 року. Всі, хто хоче проголосувати і обрати «Автомобіль року в Україні 2017», можуть зробити це до 5 січня на сайті autoroku.ua або через додаток ВКонтакте в групі «Автомобіль року 2017».

Учасники голосування, які повністю заповнили анкету, зможуть виграти безліч призів, зокрема автомобіль. У цьому конкурсі головним призом стала популярна модель Renault Sandero Stepway від компанії «Рено Україна».

Серед інших призів – 50 л моторної оливи Total (а саме – три виграші по 10 л і п’ять виграшів по 4 л) від партнера акції, компанії «ТОТАЛ Україна», комплект шин Nokian Tyres від шинного партнера, два сертифікати номіналом по 15 000 грн на встановлення ГБО 4-го покоління Zenit від ТОВ «Сервіс Газ Україна», 20 комплектів автоламп OSRAM Nightbreaker Laser Н4 або H7 від компанії «Представництво «ОСРАМ ГМБХ».

Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» за участю ВГО «Клуб автомобільних журналістів України» і підтримки Транспортної академії України, Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів, Асоціації «УкрАвтопром» та Федерації роботодавців автомобільної галузі України. Страховий партнер акції – СК «АХА Страхування», фінансовий партнер – «Креді Агріколь Банк».

Щоб проголосувати за «Автомобіль року в Україні 2017», перейдіть за посиланням.