X

Автомобіль року в Україні 2017: визначено претендентів на перемогу

Опубликован список основных претендентов на победу в конкурсе «Автомобиль года в Украине 2017» в номинациях «Легковой автомобиль 2017 в Украине» и «Кроссовер / SUV 2017 в Украине».

За результатами першого етапу голосування Журналістського журі до списку претендентів потрапили 7 легкових авто і 8 кросоверів (дві моделі набрали однакову кількість балів).

Також члени Журналістського журі акції «Автомобіль року в Україні 2017» на першому етапі голосування визначили переможців в основних, додаткових і спеціальній номінаціях.

Другий етап голосування відбудеться 18 січня 2017 року, в рамках якого представники Журналістського журі акції проведуть обов’язкові тестові випробування фіналістів і виставлять їм остаточні оцінки. Також варто зазначити, що кросовери пройдуть додаткові випробування на трасі без твердого покриття.

Список фіналістів на перемогу в конкурсі «Автомобіль року в Україні 2017»*

Претенденти на звання «Легковий автомобіль 2017 року в Україні»

АвтомобільНазва компанії
BMW 5 серіїАВТ Баварія
Hyundai ElantraХюндай Мотор Україна
Infiniti Q30Ніссан Мотор Укрїна
Mercedes-Benz E-ClassАвтоКапітал
Renault MeganeРено Україна
Toyota CorollaТойота-Україна
Volvo S90Віннер Імпортс Україна

 

Претенденти на звання «Crossover/SUV 2017 року в Україні»

АвтомобільНазва компанії
Ford EdgeВіннер Імпортс Україна
Jaguar F-PACEВіннер Імпортс Україна
Kia SportageФАЛЬКОН-АВТО
Mitsubishi Pajero SportЕМ ЕМ СІ Україна
Peugeot 2008Пежо Сітроен Україна
Renault CapturРено Україна
Suzuki SX4АВТО Інтернешнл
Volkswagen TiguanПорше Україна

*списки подано в алфавітному порядку

Нагадуємо, що переможці у всіх номінаціях визначаються за сумою балів, одержаних від Громадського та Журналістського журі. Співвідношення голосів Громадського та Журналістського журі становить 50 на 50.

Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП» за участю ВГО «Клуб автомобільних журналістів України» та підтримки Транспортної академії України, Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів, Асоціації «УкрАвтопром» та Федерації роботодавців автомобільної галузі України. Страховий партнер акції – СК «АХА Страхування», фінансовий партнер – «Креді Агріколь Банк».