X

Автомобіль року в Україні 2018. Відбувся масштабний тест-драйв

Автомобиль года в Украине 2018: проведен второй этап тестов претендентов на победу.

Минулого тижня відбувся другий пробіг акції “Автомобіль року в Україні 2018”. Протягом двох днів члени журі тестували 15 машин-претендентів на таке високе звання.

Осінній пробіг (перший був влітку) в рамках конкурсу “Автомобіль року 2018” проходив в 35 км від Вінниці на базі відпочинку Батерфляй. Перед тим, як потрапити в пункт призначення, екіпажі проїхали близько 300 км (з Києва) і склали перші враження про автомобілі.

До складу журі входили компетентні працівники ЗМІ, члени Всеукраїнського автомобільного клубу журналістів. Вони тестували автомобілі в різних умовах – на звичайних дорогах, кроссоверних трасах (для SUV`ов) і т.п.

Що стосується самих авто, в акції “Автомобіль року в Україні 2018” взяли участь Peugeot 3008, Honda CR-V, Range Rover Velar, Volvo XC60, Peugeot Traveller, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Hyundai Ioniq, Hyundai i30, Volkswagen Arteon, Ford Fiesta, Chery Tiggo 2 і Citroen C-Elysee.

Під час попереднього огляду учасників, члени журі відзначили електричний хетчбек Hyundai Ioniq Electric – єдиний електромобіль, який брав участь в конкурсі. Машину відзначили за добрий запас ходу і прийнятний дизайн.

Читайте також:
Варто відзначити, що вперше конкурс “Автомобіль року в Україні” проводиться за участю аудиторів. Вони безпосередньо контролюють проведення конкурсу з самого початку і до визначення всіх переможців (головний приз + за номінаціями). Це стане гарантією незалежності акції, що додасть “Автомобілю року в Україні” ще більшої авторитетності та престижності.

Всеукраїнський конкурс “Автомобіль року в Україні 2018” визначає кращі автомобілі, що представлені на українському ринку з 20 листопада 2016 р. до 20 листопада 2017 г. Переможців обирають за підсумками голосів громадськості та експертного журі. В рамках роботи останнього проводиться тестування автомобілів, що пройшли у фінал.

Попереду буде ще один тест, фінальний. Після підрахунку голосів в лютому 2018 року відбудеться церемонія нагородження переможців акції “Автомобіль року в Україні 2018”.