X

Автомобільна експозиція “Техкомплект” на Агро-2020

В Киеве, на ВДНХ с 11 по 14 августа проходит 32-я Международная агропромышленная выставка " Агро-2020", на которой можно увидеть интересную экспозицию отечественного Завода спецтехники "Техкомплект"

Завод спецтехніки “Техкомплект” уже втретє бере участь у виставці “Агро”. Цього року в роботу виставки було внесено корективи через пандемію коронавірусу, однак це не завадило порадувати відвідувачів цікавими експонатами.

Експозиція “Техкомплект” — стенд 02.3 — розташувався біля 3-го павільйону, ліворуч від центрального фонтану. Тут можна побачити три автомобілі.

Розпочнемо з вахтового автобуса на шасі МАЗ-6312С3 (6х4). Призначений для перевезення працівників, на виставці він виконує роль офісу на колесах, в якому зручно проводити переговори за філіжанкою кави.

Поруч представлено автопаливозаправник на шасі МАЗ-5340. Він має 10-кубову цистерну виробництва “Техкомплект”, призначену для світлих нафтопродуктів щільністю до 860 кг на м куб. Важливо, що машина має фірмову систему роздачі та обліку палива.

Третій експонат — самоскид із тристороннім розвантаженням, вантажопідйомністю 4,0 т. За допомогою надставних бортів корисний об’єм кузова збільшено до 9,6 м куб.

Представлений зразок виконано на шасі ГАЗ-3309, проте ця модель вже залишає вітчизняний ринок, тому скоро самоскид для сипучих вантажів можна буде замовити на сучасніших шасі повною масою від 7 до 10 т: GAZON Next, JAC N82, МАЗ-4371 “Корнет”, IVECO Daily тощо.

Ще один цікавий продукт заводу спецтехніки “Техкомплект” представлено на стенді партнера — компанії “Ерідон Тех”. Це 5-кубовий автопаливозаправник власного виробництва на вантажівці Foton Aumark С 8515.

Застосування довгобазного шасі дало можливість розмістити обладнання для роздачі та обліку палива в спеціальному відсіку, що закривається. Останній може розташовуватися за кабіною або в задній частині, як на представленому зразку.