X

Автоцентр «Віннер Автомотів» став офіційним спонсором відкриття ресторану «Шинок»

Компанія «Віннер Автомотів» стала почесним спонсором відкриття у Києві ресторану традиційної української кухні «Шинок», що входить до мережі «Мировая Карта».

Компанія «Віннер Автомотів» стала почесним спонсором відкриття у Києві ресторану традиційної української кухні «Шинок», що входить до мережі «Мировая Карта».

Ввечері, 2 листопада, на бульварі Лесі Українки можна було стати свідком незвичних подій: червоними чоботами по тротуару крокували козаки із прапорами, курсувала підвода з кіньми та низка дорогих автомобілів, наданих автоцентром «Віннер Автомотів». Рівно о 19-00 по всьому Печерську пролунав гарматний залп! Так починалося свято.

Усі почесні гості були запрошені до ресторану через коридор преміум-авто. На вході у ресторан «Шинок» було розміщено Jaguar XJ, Land Rover RR Supercharged, Porsche Cayenne, Volvo S80. Саме з цих автомобілів і почалося знайомство із новим рестораном. Згодом, на порозі гостей зустрічали рум’яні українські красуні на чолі із незрівнянною Солохою, котрі пригощали гостей настоянками та наливками, приготовленими шинкарем Наливайко особисто, а святкову програму відкривала господиня вечора – Руслана Писанка. У «Шинку» лунали співи музик, смачно пахли справжні українські страви. А крім того, упродовж вечора гості мали чудову нагоду ближче познайомитися із кожною з представлених моделей від «Віннер Автомотів», вислухати поради консультантів, отримати брошуру повного модельному ряду і записатися на тест-драйв.

Розкішні автомобілі курсували Печерськими вулицями із прапорами ресторану та брендів компанії «Віннер Автомотів». Таке театральне дійство не залишило байдужим жодного пішохода чи водія – козаків на такому транспорті ще, мабуть, ніколи не бачили.

Згодом Руслана Писанка провела гостям екскурсію по ресторану та представила багату українську кухню «Шинка». Під музичну програму короля українського сучасного фольклору Олега Скрипки гості співали «Вечорниці», танцювали та куштували смачні українські страви. Веселощі, сміх та щирі посмішки гостей радували протягом всього вечора.

Прикладом цьому стали подарунки від компанії «Віннер Автомотів», які отримав кожен відвідувач. Але головним сюрпризом від «Віннер Автомотів» став розіграш сертифікатів зі знижками у 5000 євро на придбання автомобілів Porsche 911 Carrera та Jaguar XK. Їх отримали найспритніші гості, що перемогли у конкурсах. Для цього гостям прийшлося позмагатися на славу: і ліпити вареники, і дегустувати наливки, і, навіть, брати участь у конкурсі під назвою «кухонний спецназ». Тепер переможців чекають у автоцентрі «Віннер Автомотів» на проспекті Московському 24-д та  у салоні «Порше Центр» на вулиці  В.Васильківській 5, двері яких відчинені для усіх, хто хоче відчути комфорт від купівлі автомобіля.