X

Безкоштовне фінансування автомобілів Volkswagen в червні та липні!

Автомир, офіційний дилер Volkswagen, пропонує покупцям автомобілів Volkswagen скористатись акційними фінансовими послугами від Порше Лізинг Україна або Порше Мобіліті.

При купівлі автомобілів Фольксваген в лізинг або в кредит до 31 липня, Ви заощадите сплату комісії 1,5% від вартості автомобіля при покупці авто в лізинг та 2,5% – при покупці авто в кредит.

Протягом  червня та липня Автомир запрошує всіх на Дні Відкритих дверей, під час яких  ви не тільки переконаєтесь в високій якості автомобілів цієї марки,  а й отримаєте переваги від привабливих цін та чесних  і надійних фінансових рішень. Сертифікати на безкоштовне фінансування чекають в нашому автоцентрі на клієнтів, які готові пройти тест-драйв. 

Додаткову інформацію та конкретні  пропозиції щодо умов фінансування Ви отримаєте  за адресою: «Автомир», м.Київ, вул.Бориспільська,7, тел.. 200-03-93, : www.automir.com.ua

* Під безкоштовним фінансуванням мається на увазі фінансування без сплати адміністративної (лізинг) та одноразової (кредит) комісій.

Фінансують ТОВ «Порше Лізинг Україна», ліцензія ДержКомФінПослуг СЛ №378 від 24.07.08 та ТОВ «Порше Мобіліті» ліцензія ДержКомФінПослуг IKN№58 від 02.07.09