X

Бракований КАМАЗ розбили просто на конвеєрі (фото)

Просто нелепые случаи происходят на российских автозаводах – и тому пример КАМАЗ, на главном конвейере которого произошла резонансная авария с новеньким грузовиком

Про прикрі аварії зовсім новеньких автомобілів ми вже писали не раз, але щоб машину розбили на брухт просто на головному конвеєрі… Саме такий випадок стався на Камському автозаводі ввечері 16 вересня. Щойно зібрана вантажівка КАМАЗ колісної формули 6х4 на всіх парах в’їхала в металеву опору цеху, повідомляє портал KazanFirst.

Водій не постраждав – його врятувало те, що основний удар припав на праву сторону. В результаті кабіна відновленню не підлягає, серйозно пошкоджена і ходова.

Що ж призвело до аварії – неуважність водія або виробничий дефект? Найімовірніше, друге – у машини, очевидно, відмовили гальма. Один з користувачів соцмережі висловив навіть гіпотезу, що вантажівці просто забули поставити гальмівні колодки. Між тим керівник прес-служби автозаводу Олег Афанасьєв підтвердив факт аварії, зазначивши, що постраждалих немає, і зараз триває розслідування інциденту.