X

Kia запрошує на тест-драйв кросоверів Sportage та Sorento в рамках виставки AGROEXPO 2016

С 29 сентября по 1 октября 2016 в рамках ежегодной выставки AGROEXPO (г. Кропивницкий) компания «ФАЛЬКОН-АВТО» представляет кроссоверы Sportage и Sorento, а также легкий коммерческий грузовик К2500. Обе легковые модели доступны для тест-драйва.

Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2016 (м. Кропивницький) на сьогодні є найбільшою галузевою подією в Україні. Протягом трьох днів на площі близько 90 000 квадратних метрів виставляється не тільки широка номенклатура сільськогосподарської техніки, але й легка вантажна техніка, а також кросовери.

На стенді офіційного дистриб’ютора «ФАЛЬКОН-АВТО», який розташовано в рамках експозиції «Автоленд», можна побачити середньорозмірний кросовер Kia Sorento, який отримав звання «Кросовер року в Україні 2016», одну з найпопулярніших моделей українського ринку Kia Sportage, а також легку вантажівку Kia K2500, представлену в Україні наприкінці цього літа.

Гості стенду Kia можуть не тільки отримати вичерпну інформацію щодо автомобілів, але й особисто випробувати моделі Sportage та Sorento в ході тест-драйву.

Записатися на тест-драйв можна за телефоном: 067-550-43-60

Нагадаємо, що покупці Kia Sportage можуть обрати один з п’яти дизельних та бензинових двигунів (діапазон потужностей – від 132 до 185 к.с.), моно- або повнопривідну модифікацію та віддати перевагу одній з чотирьох комплектацій. Ціни стартують з відмітки 536 800 грн.*

200-сильний дизельний Kia Sorento, завдяки якому преміальні технологій стали доступні покупцям автомобілів середнього класу, коштує від 917 700 грн.*

Що стосується вантажівки К2500, то вона має привабливий дизайн, дає можливість встановити різні варіанти кузовів та фургонів в залежності від потреб конкретного бізнесу. Досить компактні габарити, кабіна з чудовим оглядом та радіус розвороту близько п’яти метрів роблять К2500 вдалим вибором саме для міської експлуатації. Під капотом Kia K2500 встановлено турбодизель з інтеркулером, що має робочий об’єм 2,5 літри та видає 130 к.с./255 Нм. Вартість конкретної модифікації ви можете уточнити у консультанта безпосередньо на виставці.

* Ціни наведено включно з ПДВ станом на 29.09.2016. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.