X

Citroёn C-Elysee від «АІС-Сітроен-центр» на New Cars Fest

Один із найновіших і все ще маловідомих автомобілів в Україні Citroёn С-Elysee New можна протестувати на New Cars Fest.

Французьку новинку, яку мало хто бачив у металі – рестайлінговий Citroёn С-Elysee – презентує на виставці New Cars Fest компанія «АІС-Сітроен-Центр». Недорогу модель, добре пристосовану для умов експлуатації в нашій країні, оновили під час планового рестайлінгу.

Передня частина стала ширшою і більш сучасною за стилем, нова форма і розташування світлодіодних ходових вогнів надає С-Elysee багатший вигляд. Задні ліхтарі також стали більш сучасними, тепер вони об’ємні, з просторовим внутрішнім малюнком, як і у інших найновіших моделей французької марки.

С-Elysee New від компанія «АІС-Сітроен-Центр» комплектується потужними й економічними моторами. Передусім, це бензиновий PureTech 82 (з механічною трансмісією) і більш потужний VTi 115 (з МКПП або з новітньою 6-ступінчастою АКПП сімейства EAT6). Шанувальникам дизелів адресуються мотори HDi 92. В просторому салоні на водія і пасажирів чекають помітні зміни – стали більш благородними матеріали оздоблення, у мультимедійної системи з’явився великий сенсорний екран із діагоналлю 7 дюймів, на який крім іншого може виводитися картинка з камери заднього виду (з напрямними лініями!). Також є задній парктронік, що подає звуковий сигнал і відображає схематичну картинку на 7-дюймовому сенсорному дисплеї.

Також власникам нового мультимедіа будуть доступні навігаційна система, протокол Mirror Screen (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) для суміщення додатків і функцій смартфона з дисплеєм автомобіля, Bluetooth з доступом до записів телефонної книги і можливістю керування дзвінками смартфона. Аудіосистема з AM/FM-радіо має 4 динаміки, керується з підрульового пульта і дає змогу слухати музику зі смартфона.

Функція круїз-контролю оснащена режимом ліміту швидкості, яку водій може виставити для підвищення безпеки їзди і запобігання штрафам.

Звісно, що «оновлений» зовні автомобіль зберіг свої високі ходові якості – керованість, динаміку, великий кліренс і комфортність підвіски. Нікуди не подівся величезний багажник на 500 літрів корисного об’єму і з можливістю його збільшення за рахунок складаного заднього сидіння.

Усім, хто хоче випробувати Citroёn С-Elysee New на ходу, радимо відвідати тестовий майданчик фестивалю New Cars Fest 2017, записатися на тест-драйв краще завчасно.