X

Daimler Buses отримав одне з найбільших замовлень на автобуси

Подразделение Daimler Buses, входящее в Daimler Truck AG, победило в крупном тендере на  поставку 415 городских и междугородных автобусов для Израиля

Згідно з результатами виграного тендеру, всі 415 транспортних засобів Mercedes-Benz вирушать до найбільшої приватної автобусної компанії Ізраїлю — Egged. Замовлення є результатом успішної співпраці Daimler Buses і компанії Colmobil, яка як генеральний дистриб’ютор відповідає за продаж і обслуговування автобусів Mercedes-Benz.

Тілль Обервердер, глава Daimler Buses сказав про успіх продажу: “Замовлення на 415 автобусів — один із найбільших в історії нашої компанії. Крім того, Daimler Buses уперше за понад 15 років виграв тендер у висококонкурентному сегменті міських автобусів в Ізраїлі”.

 

Велике замовлення передбачає 156 одиниць шасі для міжміських автобусів — OC 500 RF 1939 і 259 одиниць шасі для міських — OC 500 LE 1830. Міські автобуси являють собою моделі з низьким входом, які полегшують посадку-висадку пасажирів. Шасі вироблять на іспанському автобусному заводі Daimler Віѕеѕ у Самано, а кузови на них встановлять місцеві ізраїльські виробники — Haargaz і Merkavim.

Поставки розпочнуться вже цього року і продовжаться наступного. Компанія Egged експлуатуватиме нові автобуси на своїх міських і міжміських маршрутах по всьому Ізраїлю.

Читайте також:
Объявлены победители тендера на поставку 530 электробусов

Маючи парк із понад 4000 транспортних засобів, Egged перевозить майже мільйон пасажирів щодня і відповідає за експлуатацію майже половини громадського транспорту в Ізраїлі. Сюди входять 945 міжміських і міських автобусних маршрутів, на яких їх машини щодня долають понад 700 тис. км.