X

День солідарності в мережі ОККО – з офісів на заправки

На днях сотрудники центрального и региональных офисов сети ОККО на один день сменили свои привычные рабочие места и присоединились к коллегам на АЗК, где заправляли клиентов топливом, помогали готовить кофе и работали консультантами.

«Така незвичайна акція – День солідарності – в нашій компанії проходить уже десятий рік поспіль. На один день ми полишаємо свої офісні справи, проходимо інструктаж, одягаємо жилети та йдемо заправляти наших клієнтів. Це відчутно зближує не лише з колегами, а й з клієнтами. Останні часто запитують, що це в нас проходить й коли ми розказуємо, що у нас існує така традиція, отримуємо купу компліментів. У певному сенсі це заряджає», – розповіла керівник департаменту корпоративних комунікацій мережі ОККО Ярослава Полякова.

«Я щотижня заправляюсь на цій АЗК, на Великій Кільцевій, і знаю вже майже весь персонал. Але сьогодні дуже здивувався, коли побачив багато нових обличь – то спитав і дізнався про акцію ОККО. Думаю, що це дуже гарна ідея, коли колеги з різних підрозділів можуть побачити весь процес з різних кутів», – поділився враженнями водій з Києва Володимир.

День солідарності у ОККО традиційно проводиться у рамках тижня CORPкультури, де кожен день присвячений одній з цінностей компанії – «ОККО – це люди», «Ми віримо у силу ідей», «Ми віримо у силу гарного настрою», «Ми завжди прагнемо більшого».

До тижня корпоративної культури долучаються усі працівники компанії. Кожному дню та цінності відповідають тематичні заходи упродовж яких колеги «заправляються» гарним настроєм, беруть участь у зустрічах з людьми, які досягли значних успіхів у житті; акціях, змаганнях між підрозділами, роблять все, щоб у ОККО та Україні в цілому втілювалось більше хороших ідей.