X

День захисника України. Які вулиці перекриють у Києві 14 жовтня

На пятницу 14 октября в центре Киева запланированы торжества приуроченные к Дню защитника Украины. В связи с массовыми мероприятиями некоторые улиц столицы будут перекрыты для автотранспорта.

У КМДА вже повідомили, які вулиці перекриють у Києві на День захисника України. Насамперед, це Хрещатик: рух транспортних засобів по головній вулиці столиці буде заборонено вже сьогодні, 13 жовтня, з 22.00.

Також 14 жовтня з 18.00 до 21.00 відбудеться мирна хода громадян за маршрутом вул.Лаврська – вул.Івана Мазепи – вул.Грушевського – Європейська площа – вулиця Хрещатик – вулиця Михайлівська – Володимирський проїзд. На час його проведення на зазначених вулицях буде обмежено проїзд автомобілів.

Крім того, 14 жовтня після 16.00 можливі обмеження руху транспорту за маршрутом парк Тараса Шевченка – вулиця Володимирська – бульвар Тараса Шевченка – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності – вулиця Михайлівська – Михайлівська площа. Там також пройде святкова колона громадян.

У зв’язку з обмеженнями руху «Автоцентр» рекомендує водіям за можливості утриматися від поїздок у центр Києва 14 жовтня.