X

Для далекобійників почали встановлювати спеціальні душові

В Германии открыли первый санитарный контейнер для улучшения гигиенических условий водителей грузовиков в условиях пандемии коронавируса

У рамках ініціативи “#LogistikHilft” контейнери з душовими кабінами буде встановлено в стратегічно важливих точках у всій Німеччині. Перший контейнер, наданий компанією UTA, тепер відкритий у Людвігсфельді на автомагістралі A10 неподалік Берліна.

#LogistikHilft — це спільна ініціатива BMVI, BGL, Logistics Alliance Germany (LAG), Інституту потоку матеріалів та логістики Фраунгофера (IML) та некомерційної асоціації DocStop.

Читайте також:
Режим праці та відпочинку водіїв контролюватиме новий онлайн-сервіс

Ключовим елементом ініціативи є забезпечення водіїв вантажівок відповідними умовами праці. #LogistikHilft замислювався як відкрита платформа для всіх постачальників і клієнтів транспортних і логістичних послуг.

Вернер Бікер, член ради директорів DocStop eV, наголошує: “забезпечення санітарними умовами, душовими й туалетами, а також забезпечення відповідними умовами праці для водіїв вантажівок — основна мета цього проекту #LogistikHilft”.

DocStop — у партнерстві з UTA — раніше організував безкоштовний доступ до санітарних умов для професійних водіїв у численних контактних точках поруч із автомагістралями Німеччини в рамках своєї кампанії SaniStop.

Карстен Беттерманн, генеральний директор UTA, зазначає: “після нашої участі в кампанії Sanistop для водіїв вантажівок ми тепер раді підтримати великомасштабну ініціативу #LogistikHilft в інтересах водіїв під час кризи Corona в рамках Edenred Group. План допомоги “більше, ніж будь-коли”. Як компанія, що працює по всій Європі, ми також підтримуємо професійних водіїв в інших країнах у рамках ініціативи Edenred Group”.

Професійні водії отримали додаткову підтримку в рамках ініціативи UTA We Care for You в Німеччині, Австрії, Іспанії, Італії, Франції та Польщі. Там UTA пропонує захисні маски, дезінфікуючі засоби, безкоштовне харчування та душові у співпраці з автосервісами та транспортними асоціаціями, щоб полегшити водіям роботу під час пандемії.