X

У Києві відкрито перший концептуальний центр Volvo: він приголомшив тричі

В Украине открылся первый концептуальный центр «Volvo Car – Киев Аэропорт». Он построен на украинские инвестиции в три миллиона долларов, всего за семь месяцев от котлована до открытия! И уже в первуй день работы в нем прошло две премьеры Volvo.

В одному з найбільших автомістечок України «ВіДі АвтоСіті Аеропорт» на Бориспільському шосе відкрився новий, перший в Україні концептуальний центр відповідно до стандартів Volvo Retail Experience (VRE) – «Volvo Car – Київ Аеропорт». Концепція VRE базується на контрастах: гострі грані та м’які лінії, холодні кольори і тепле світло… Вдень салон із матовим склом вітрин ніби висічено зі шматка льоду, а ввечері з теплим підсвічуванням стекол він перетворюється.

Volvo Car Київ Аеропорт

Площа нового комплексу становить 1496 квадратних метрів, а автосалону – 600 «квадратів». Основний акцент зроблено на відчутті якості та підході «людина в центрі уваги».

Площа автосалону сановить 600 квадратних метрів

Коментуючи цю подію власник і засновник групи компаній «Winner», куди входить і «Winner Imports Ukraine LTD», що є офіційним імпортером Volvo в Україні, сказав: «Я вдячний команді нашої компанії, нашим партнерам «Віді Груп» і Volvo, за те, як вони швидко і злагоджено втілили в життя цей проект. Незважаючи на складність ситуації сьогодні ми віримо, що на Україну чекає зростання і розвиток. І всі ми повинні бути до цього готові».

Про важливість події не тільки для українського автомобільного ринку, а й для Volvo свідчить той факт, що була присутня віце-президент Volvo Car – Наталі Робін.

Наш автосалон Volvo повністю відповідає вимогам бренду, які суворо регламентують і розміри салону, і внутрішнє устаткування, і обсяги майбутніх продажів, тощо. Найголовніше, що ми перебуваємо в Київському регіоні, який забезпечує понад 30% українських продажів нових автомобілів. Тому ми, безумовно, повинні бути кращими», – відзначив Олександр Віталійович Джуринський, член Консультаційних рад «ВіДі Груп».

У новому автосалоні були представлені одразу дві важливі новинки Volvо. По-перше, вперше в Україну привезли флагманський Volvo XC90 ексклюзивної люксової версії Excellence. Від звичайного Volvo XC90 вона відрізняється надзвичайно високим рівнем оснащення і комфорту, передусім заднього ряду сидінь. Тут встановлені два окремі крісла з індивідуальними налаштуваннями. Крісла розділяє висока консоль, куди вбудовано центр управління кліматом, налаштуваннями крісел (підігрів, вентиляція, масаж), а також холодильник і набір кришталевих келихів. Вартість такої топової версії XC90 T8 Excellence становить 130 000 євро!

Апогеєм стала прем’єра нового покоління бізнес-седана, який вінчає легкову лінійку компанії Volvo S90. Докладно про новинку читайте в нашому тест-драйві, що відбувся в Іспанії.

Тест-драйв нового Volvo S90/V90