X

Електричний пікап Nikola Badger отримає запас ходу до 1000 км

На инновационный электрический пикап Nikola Badger уже можно сделать предзаказ, раскрыты также интересные технические подробности и дата мирового дебюта

Тільки уявіть, що автомобіль Nikola Badger, який дуже скоро вийде на ринок, обіцяє стати найпотужнішим і найбільш далекобійним електричним пікапом на ринку. Машина буде комплектуватися електромотором потужністю 906 к.с. і максимальним крутильним моментом в 1329 Нм. “Борсук” (з англ.Badger) запропонують у двох виконаннях на вибір: з акумуляторними батареями (BEV) і з водневими паливними елементами (FCEV). У першому випадку запас ходу становитиме 480 км, а в другому – 960 км. На розгін від 0 до 96 км/год (60 миль) знадобиться лише 2,9 с.

Читайте також:
Нове об'єднання серед виробників електровантажівок може змінити світ

“Технологія Борсука не має аналогів; у нього одна з найпередовіших силових установок та інформаційно-розважальних систем на ринку, — зазначає засновник і виконавчий директор Nikola Corp. Тревор Мілтон. — Особливості охоплюють онлайн оновлення, безключовий доступ, незалежний контроль крутильного моменту для кожного колеса, експорт потужності до 15 кВт на 220 В і 110 В, спеціальні напрямні в кузові для фіксації вантажу, вмонтований холодильник  і водонепроникні дисплеї. Ви не могли мріяти про створення кращого пікапа».

Електричний пікап Nikola Badger офіційно дебютує на фірмовому заході Nikola World 2020. Захід відбудеться з 3 по 5 грудня в місті Фенікс (США). Потрапити на цю історичну подію можна купивши квиток, але їхня кількість доволі обмежена, а можна й іншим способом — для цього необхідно оформити попереднє замовлення на пікап. Ба більше, хто це зробить до 15 листопада, отримає знижку в 5000 доларів.

Читайте також:
Вартість Nikola Motors за добу зросла удвічі: з чим це пов'язано

До речі, Nikola Motor паралельно з пікапом також відкрила попереднє замовлення ще на два своїх передових продукти: електричне баггі NZT і електричний гідроцикл WAV.