X

«Фалькон-Авто» та бренд Kia запрошують одеситів на «Kia Драйв Тур 2017» та неймовірний концерт гурту O.Torvald

17-18 июня в Одессе состоится первый этап традиционного автомобильного праздника «Kia Драйв Тур» 2017. В этом году организаторы задумали нечто невероятное, ведь, кроме традиционных тест-драйвов и других развлечений, гости праздника смогут посетить концерт Жени Галича и группы O.Torvald!

Компанія «Фалькон-Авто», офіційний дистриб’ютор бренда Kia в Україні, дев’ятий рік поспіль запрошує всіх прихильників автомобілів на справжнє автомобільне свято під назвою «Kia Драйв Тур 2017».

ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЯ ТУТ!

Цього року перший етап відбудеться 17-18 червня у курортній Одесі на території торговельно-розважального центру «Рів’єра» (с. Фонтанка).

Як завжди, «Kia Драйв Тур 2017» – це унікальне автомобільне свято для всієї родини, яке цього року, окрім традиційних тест-драйвів, включатиме концерт Жені Галича та групи O.Torvald, який відбудеться у суботу 17 червня. Починаючи з 20-00 вони буквально розірвуть вечірнє повітря своїми роковими рифами! Вхід вільний, а звук, звісно ж – живий.

Нагадаємо, що у травні 2017 року Женя Галич приєднався до дружньої родини Kia, ставши бренд-амбассадором марки в Україні.

Що стосується традиційної програми, то гості «Kia Драйв Тур 2017» зможуть взяти участь у тест-драйвах найновіших моделей Kia, включаючи бестселер ринку Kia Sportage, гібридний кросовер Kia Niro, абсолютно новий хетчбек Rio четвертого покоління, та, добре відомі cee’d та Sorento. Також передбачені численні розваги та конкурси для дорослих та дітей.

Як і минулого року, Генеральним партнером Kia Драйв Тур 2017 стали моторні оливи TOTAL QUARTZ.

Тож не зволікайте, реєструйтеся на «Kia Драйв Тур 2017» у Одесі та проведіть неймовірні вихідні з Kia, Женей Галичем та TOTAL QUARTZ!

TOTAL QUARTZ – ДОВГА МОЛОДІСТЬ ВАШОГО ДВИГУНА! Kia Motors і Total Lubrifiants подовжили угоду про стратегічне партнерство. Протягом кількох наступних років Total залишатиметься основним постачальником мастильних матеріалів для післяпродажного обслуговування автомобілів Kia. Мастильні матеріали під брендом Total рекомендовані клієнтам сервісу та доступні у більш як 5 500 офіційних дилерів у 180 країнах світу, включаючи західноєвропейські ринки, з 1 січня 2017 року.