X

«Фалькон-Авто» продемонстрував «зелені» автомобілі Kia на виставці Plug-In Ukraine

Второй год подряд официальный дистрибьютор бренда Kia в Украине принимает участие в выставке Plug-In Ukraine с инновационными моделями автомобилей, дружественными к окружающей среде. На этот раз звездами экспозиции стали кроссовер-гибрид Kia Niro и электромобиль Kia Soul EV.

Минулими вихідними виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» приймав шанувальників «зелених» автомобілів в рамках виставки Plug-In Ukraine. Незважаючи на те, що інтерес до електричних і гібридних авто ще тільки набирає обертів в Україні, форум привернув увагу ключових гравців ринку, включаючи бренд Kia, а також неймовірну кількість автомобільних ентузіастів, які знайомилися з технологічними новинками і приглядали собі автомобілі з гібридною або повністю електричною силовою установкою.

Зіркою експозиції компанії «Фалькон-Авто» став кросовер Kia Niro, оснащений гібридною силовою установкою потужністю 141 к.с. Крім можливості як слід роздивитися автомобіль на стенді, «приміряти» його на себе, влаштувавшись зручніше на водійському місці, гості зони активностей Kia могли побачити інсталяцію з силовою установкою Kia Niro і задати будь-які питання технічним фахівцям «Фалькон-Авто».

На стенді компанії також був присутній електромобіль Kia Soul EV, який на даний момент не доступний у продажу в Україні. Цікавість до моделі, оснащеної електромотором потужністю 90 кВт і батареєю на 27 ампер-годин, дає надію на те, що у майбутньому такі автомобілі будуть представлені і в дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО».

У суботу та неділю п’ять тестових автомобілів Kia Niro дали можливість більш ніж сотні автомобілістів відчути себе за кермом однієї з найбільш прогресивних моделей на ринку України.

Стенд Kia відвідали не лише численні шанувальники «зелених» автомобілів, але і високі гості, серед яких був і статс-секретар Федерального міністерства транспорту і цифрової інфраструктури Німеччини Райнер Бомба (Rainer Bomba).

Нагадаємо, що інноваційний кросовер Kia Niro було офіційно презентовано в Україні у лютому 2017 року. Автомобіль пропонується за надзвичайно конкурентною ціною від 660 000 грн.*, а також доступний для придбання в кредит за спеціальною програмою за ставкою від  0,001%.

* Ціни вказані з врахуванням ПДВ станом на 12.04.2017. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.