X

Ford Fiesta – Всесвітній жіночий автомобіль року 2017

Новый Ford Fiesta, который стал еще более технологическим, более мощным и более стильным, получил награду на «Всемирном женском автомобиле года».

За результатами єдиного у світі конкурсу, суддями якого є виключно жінки, Fiesta стала переможцем у категорії «Бюджетний автомобіль 2017». 25 професійних журі з 20 різних країн світу визнали Fiesta беззаперечним переможцем серед 10 фіналістів, які були обрані з 420 претендентів.

«Ми вітаємо Ford із переконливою перемогою Fiesta. Перемогою, у якій ніхто не сумнівався, — розповіла суддя «Всесвітнього жіночого автомобіля року» Сенді Майр (Sandy Myhre). — Нашим суддям настільки сподобався Fiesta, що вони віддавали йому високі бали також у найвищій категорії Supreme, де Fiesta випередила певні преміальні моделі».

Ford Fiesta – Всемирный женский автомобиль года 2017

Переможців конкурсу «Всесвітній жіночий автомобіль року» обирали за такими критеріями як безпека, співвідношення ціна-якість, зручність у перевезенні дітей, комфортність керування, екологічність і зовнішня привабливість.

Серед новітніх технологій та функцій допомоги водієві — комунікаційна система SYNC 3, система виявлення перехожих Pedestrian Detection, яка може допомогти уникнути зіткнень уночі, та перша активна система допомоги під час паркування Active Park Assist, яка самостійно застосовуватиме гальма для уникнення зіткнення на малій швидкості під час безконтактного паркування.

Передові силові агрегати Ford — це відзначений багатьма нагородами бензиновий двигун Ford EcoBoost об’ємом 1,0 л із потужністю від 100 і до 140 к. с. і 1,5-літровий дизельний TDCi потужністю до 120 к. с.