X

Ford і Deutsche Post випустять 2500 електромобілів на базі Ford Transit

Немецкое подразделение Ford и дочернее предприятие Deutsche Post, компания Street Scooter GmbH, объявляют о партнерстве в сфере производства фургонов для доставки с полностью электрическим приводом и питанием от аккумуляторов.

Ford надасть шасі моделі Ford Transit, на які встановлять електричну силову установку та кузов спеціальної конструкції, який відповідає вимогам Deutsche Post. Виробництво електричних фургонів StreetScooter Work XL розпочнеться в липні 2017 р.

До кінця 2018 р. німецька пошта отримає не менше 2500 електромобілів, призначених для використання в місті. Такий обсяг випуску перетворить спільне підприємство в найбільшого європейського виробника середньотоннажних вантажних автомобілів з електроприводом у Європі.

Ford и Deutsche Post выпустят 2500 электромобилей на базе Ford Transit

Ford Motor Company і Deutsche Post DHL Group об’єднані спільною метою — реалізувати концепцію мобільності майбутнього шляхом зниження викидів шкідливих речовин і пошуку нових рішень для оптимізації трафіку. Партнерство стало наступним важливим кроком на шляху до досягнення цієї мети.

«Електромобільність та інноваційні транспортні рішення для міських районів мають для нас ключове значення, ми перетворюємо наш бізнес для задоволення майбутніх потреб, — підкреслює Стівен Армстронґ (Steven Armstrong), віце-президент групи та президент європейського, близькосхідного й африканського підрозділів Ford Motor Company. —

Ми є лідерами в сегменті комерційних автомобілів у Європі, і нове партнерство допоможе нам проявити наші сильні сторони. StreetScooter і Deutsche Post DHL Group — партнери із серйозною компетенцією та глобальною операційною мережею».

«Я бачу в цьому партнерстві черговий стимул до розповсюдження технологій електромобільності в Німеччині, — говорить Юрґен Ґердеc (Jürgen Gerdes), член виконавчої ради Deutsche Post AG. — Таке рішення допоможе нам розвантажити центри міст і покращить якість життя людей. Ми продовжимо роботу над тим, щоби зробити нашу доставку повністю CO2-нейтральною».