X

Голосування за найкращі автомобілі 2017 року розпочалося

Самая престижная автомобильная премия года стартовала! С 25 ноября началось голосование в рамках ХVI Всеукраинской Премии «Автомобиль года».

Кожен українець зможе висловити свою думку у виборі найкращих автомобілів року. Для цього з 25 листопада 2016 року до 5 січня 2017 року він може увійти на сайт autoroku.ua чи придбати журнал «Автоцентр», ознайомитися з автомобілями, які претендують на головні звання країни, та віддати свій голос за уподобані авто. Читачі журналу повинні заповнити та вирізати анкету і надіслати її до 5 січня 2017 року. Користувачам в інтернеті треба лише клікнути на вподобаний автомобіль у кожному класі та в «абсолюті». Також є можливість проголосувати за найкращі автомобілі року через додаток ВКонтакте у групі «Автомобіль року 2017» – vk.com/autoroku.

Для детального ознайомлення з автомобілями-учасниками на сайті autoroku.ua розміщені мультимедійні презентації авто, розширені фотогалереї, тест-драйви, статті та відео 360°, які допоможуть у виборі переможців. В журналі «Автоцентр» інформацію про автомобілі-участники буде надруковано у номері від 12 грудня 2016 року.

Цього року премія «Автомобіль року в Україні» проходить у шістнадцяте. Зважаючи на неймовірну популярність кросоверів, які заполонили наші дороги й беруть участь у нинішній автоподії, у «Автомобілі року в Україні 2017» буде визначено двох головних переможців – «Легковий автомобіль року» та «Кросовер/SUV року». Окрім того, збереглись і традиційні для акції номінації – «Співвідношення ціна-якість» та «Дизайн».

Через значну популярність серед українців автомобілів на екологічно чистих видах енергії цього року можна проголосувати і за найкращий «Електромобіль/гібрид». Також потрібно обрати найкращі автомобілі у кожному класі.

Утім, копітку працю автоекспертів буде винагороджено. Організатори потурбувалися про заохочення для тих учасників, які повністю заповнять анкету для голосування. Серед них розіграють цінні заохочення.

Так, головним виграшем для наших читачів-автоекспертів традиційно стане автомобіль. Це популярна модель Renault Sandero Stepway від компанії «Рено Україна».

Інші заохочення також цінні та бажані для автовласників. Серед них: 50 літрів моторної оливи Total (а саме три виграші по 10 літрів та п’ять виграшів по 4 літра) від компанії «ТОТАЛ Україна», комплект шин Nokian Tyres, два сертифікати номіналом по 15000 грн на встановлення ГБО 4-го покоління Zenit від ТОВ «Сервіс Газ Україна», 20 комплектів автоламп OSRAM Nightbreaker Laser Н4 або H7 від компанії «Представництво «ОСРАМ ГМБХ».

Проголосуйте вже зараз!

Організатор акції – ТОВ «АВТОМЕДІАГРУП», за участю ВГО «Клуб автомобільних журналістів України», за підтримки Транспортної академії України, Всеукраїнської Асоціації Автомобільних Імпортерів і Дилерів, Асоціації «УкрАвтопром» та Федерації роботодавців автомобільної галузі України.