X

Вантажівки Isuzu з’явилися на українському ринку в новому вигляді (відео)

Автопарк компании «Киевтеплоэнерго» пополнился новой аварийно-ремонтной машиной украинского производства на базе грузовика Isuzu NPR 75

Вантажівки японської марки Isuzu представлені на українському ринку вже не перший рік і непогано себе зарекомендували. Ці машини працюють у різних сферах, зокрема і в комунальних службах. Про аварійно-ремонтні автомобілі підприємства “Київводоканал” ми вже писали. І от нещодавно схожими «аварійками» на шасі Isuzu NPR 75 поповнився автопарк іншого підприємства – «Київтеплоенерго».

Читайте також:
Японский конструктор - грузовики ISUZU в Украине

Переобладнанням вантажівки займалася столична компанія “Валідус СпецАвто” (Validus Special Auto). Остання, нагадаємо, створює кузовні надбудови для різних спеціалізованих автомобілів, зокрема пожежників і поліцейських. Про такі машини на базі Ford Transit ми вже неодноразово писали і навіть робили спецрепортаж з відеозйомкою.

Isuzu NPR 75 із кузовною надбудовою від Vallidus Special Auto

Тепер Validus Special Auto вирішила створити аварійно-рятувальний автомобіль на базі Isuzu NPR 75. Зазначимо, що в Україні офіційним дилером вантажівок Isuzu японської марки є компанія «Комтранскомплект».

Із цікавого навісного обладнання – гідроборт марки Dhollandia

Isuzu NPR 75K/M – модель, розрахована на повну масу 7500 кг. Вантажопідйомність шасі становить 4665/4640 кг, залежно від довжини колісної бази – 3815/4475 мм. Автомобіль оснащений 5,2-літровим турбодизелем екологічного стандарту Євро 5 потужністю 155 к.с. і максимальним крутильним моментом 419 Нм при 1600 об/хв. Коробка передач – механічна, 6-ступінчаста. Гальма – барабанні, з системами ABS, ASR і EBD.