X

Хто стане «Автомобілем 2017 року» у номінації «Повнорозмірний кросовер»?

У номінації «Повнорозмірний кросовер» акції «Автомобіль року в Україні 2017» беруть участь четверо учасників. Хто має шанси перемогти у класі?

У номінації «Повнорозмірний кросовер» представлені наступні учасники:

Honda Pilot
Honda Pilot – сучасний японський SUV, що поєднує в собі великі розміри, елегантний дизайн і прекрасні характеристики. Нинішнє (третє) покоління кросовера дебютувало на початку минулого року, в Україні Honda Pilot 2016 доступна з осені 2016 р.

Lexus LX
Найбільший позашляховик Lexus в ході оновлення отримав нову зовнішність у сучасному стилі марки, більш потужний двигун та систему мультимедіа.

Maserati Levante
Maserati Levante – новий преміальний кросовер і перший позашляховик італійської марки. Із весни цього року він доступний в Європі, а в Україні Мазераті Леванте надійшов у продаж восени 2016 року.

Mercedes-Benz GLS-Class
Великий семимісний позашляховик Mercedes-Benz GLS-Class пропонує рівень комфорту і безпеки флагмана марки – седана S-Class.

Окрім переможців у кожному класі, потрібно визначити також кращий легковий автомобіль, кращий кросовер/SUV, електромобіль чи гібрид, за співвідношенням ціна/якість та за дизайном.

Серед усіх, хто проголосував в акції, буде розіграно автомобіль та інші цінні заохочення.

Щоб проголосувати за «Автомобіль року в Україні 2017», перейдіть за посиланням.