X

Цікаві автомобілі на Сорочинському ярмарку 2019 (фото)

На Сорочинской ярмарке 2019, которая проходит с 20 по 25 августа, можно увидеть много всего, в том числе и автомобили на стенде компании «Альфатекс»

На Сорочинському ярмарку 2019 – найбільшому ярмарку України, який проходить у селі Великі Сорочинці Полтавської області з 20 по 25 серпня, можна побачити цікаві автомобілі. Цього року в ярмарку вперше бере участь компанія “Альфатекс” – відомий вітчизняний виробник будівельної та комунальної техніки.

На стенді компанії можна побачити найрізноманітніші машини. Зокрема, середньотонажні автомобілі китайської марки Dayun, які вперше були показані на торішній виставці в Києві «КоммунТех-2018».

Шасі СG1120 розраховані на повну масу до 12 тонн і комплектуються 150-сильним дизельним двигуном Weichai стандарту Євро 5, робочим об’ємом 4,0 л. Коробка – механічна, 6-швидкісна.

На виставці ці машини показані з двома кузовними надбудовами, виготовленими на підприємстві «Альфатекс». Це самоскидний кузов з тристороннім розвантаженням корисним об’ємом 12 кубометрів, а також сміттєвоз із заднім завантаженням.

До речі, ще один сміттєвоз власного виробництва, тільки вже з бічним завантаженням, представлений на шасі вантажівки МАЗ.

На ярмарку представлена і автовишка марки Socage, встановлена на шасі IVCO Daily з дворядною кабіною на 7 місць.

На Сорочинському ярмарку можна побачити і великовантажний самоскид, теж родом із Піднебесної – марки Shasman, модель F3000 на 25 т вантажу. Пліч-о-пліч з ним стоїть колісний фронтальний навантажувач XCMG вантажопідйомністю 3000 кг. Зазначимо, що компанія «Альфатекс» минулого року стала офіційним дилером найбільшого виробника дорожньо-будівельної техніки з Китаю – XCMG.