X

Інтрига розкрита — обрано найкращий пікап 2022 року

Переможцем міжнародного конкурсу International Pick-up Award 2022 став пікап Toyota Hilux. Вручення престижної нагороди відбулося 17 листопада в рамках виставки Solutrans 2021, що проходить у ці дні в Ліоні. Найкращий пікап вибирається раз на два роки, починаючи з 2009 року. Машини оцінює те саме журі, що і в конкурсі International Van of The Year («Міжнародний фургон року»). Це 24 журналісти провідних профільних видань Європи, які проводять порівняльні випробування претендентів. Цього року тест-драйви відбулися на початку жовтня в Хорватії. У підсумку Toyota Hilux випередив двох своїх суперників — Isuzu D-Max і Jeep Gladiator.

Читайте також:
Звання Міжнародний фургон року 2022 отримали одразу два автомобілі

“Кожні два роки, починаючи з 2009 року, премія International Pick-up Award (IPUA) вручається найефективнішому пікапу вантажопідйомністю 1 т на сьогоднішній день. Ринок цих багатофункціональних автомобілів продовжує розвиватися, і багато брендів встановлюють високі стандарти продуктивності, безпеки і комфорту для водія і пасажирів”, — пояснив Джарлат Суїні, голова журі.

Коментуючи це досягнення, Дідьє Гамбарт, віце-президент Toyota Motor Europe з продажу, маркетингу та обслуговування клієнтів, сказав: “Маючи більше ніж 50-річну історію, Hilux завжди уособлював видатну якість, довговічність і надійність, а також відмітні позашляхові характеристики. Тепер із новим Hilux 2020 року ми розширили лінійку двигунів новим 2,8 D, який пропонує ще більше можливостей, що дає нам змогу  задовольнити потреби клієнтів, які бажають не тільки робочу конячку, а й автомобіль для відпочинку. Hilux є частиною лінійки легких комерційних автомобілів Toyota, і, незважаючи на брак напівпровідників, ми зможемо встановити в Європі новий абсолютний рекорд продажу легких комерційних автомобілів з шестизначним числом”.

Нагадаємо, що попередніми володарями престижного титулу International Pick-up Award стали такі пікапи як Volkswagen Amarok і Ford Ranger (обидва двічі) і Nissan Navara.

Читайте також:
Став відомий переможець конкурсу Міжнародна вантажівка року 2022