X

Випробуй Kia Sportage разом з експертами «Автоцентру»!

3-4 декабря в Киеве пройдут «народные тест-драйвы» кроссовера Kia Sportage. Запишись и оцени этот автомобиль по всем ключевым параметрам!

Новий Kia Sportage – лідер на ринку кросоверів в Україні. Він сучасний, модний, інноваційний. Sportage має вигляд, як у преміум-моделі. Кількість опцій – як у автомобілів на клас вище, та й ціни приємно вражають! Думаєте, такого не може бути? Не треба вірити нам на слово, випробуйте його самі.

«Медіагрупа «Автоцентр» спільно с офіційним дистриб’ютором Kia в Україні компанією «ФАЛЬКОН-АВТО» проводить серію народних тест-драйвів, у яких може взяти участь кожен охочий. Ми дамо змогу ознайомитись з двома версіями Kia Sportage, оснащеними різними двигунами.

Журналісти «Автоцентру» розкажуть про переваги цих авто, а менеджери з продажу – ознайомлять з характеристиками та комплектаціями. Проаналізуйте всі дані, отримайте враження від керування Kia Sportage і, можливо, ви також приєднаєтесь до числа його прихильників!

Читайте також:

Тес-драйв відбудеться 3 та 4 грудня у Києві, на вул. Золотоустівській, 50, в редакції “Автоцентру” та “Першого автомобільного телеканалу”.

Записатися на тест-драйв можна тут. До зустрічі на народному тесті Kia Sportage!