X

IVECO Bus показала автобус для інфікованих коронавірусом

Компанія IVECO Bus передала в італійське представництво Червоного Хреста (Сгосе Rossa Italiana, СRI) спеціально обладнаний автобус для перевезення інфікованих коронавірусною інфекцією.

Зовні ця 12-метрова міжміська модель IVECO Crossway відрізняється спеціальним червоно-білим забарвленням, з відповідними написами, логотипами і світловідбивальними елементами.

Куди більше змін зроблено всередині. Салон розділений на два відсіки герметичною прозорою перегородкою. Один, на 6 осіб – для супровідного персоналу, інший – 41-місний, безпосередньо для хворих.

У відсіку для інфікованих підтримується трохи нижчий тиск, що запобігає витоку патогенів коронавірусу. Повітря з цього відділення проходить через триступеневу систему фільтрації (потужністю до 450 м куб. на годину), розташовану в підпільних багажних відсіках. Крісла оббиті матеріалом, що легко миється, а всі пластикові панелі покриті ПВХ-плівкою.

Потрапити в ізольований відсік можна через двостулкові двері в середній частині. Для маломобільних людей у візках встановлено електрогідравлічний підйомник. У рух машину IVECO Crossway приводить 8,7-літровий турбодизель Cursor 9 потужністю 360 к.с. Санітарний автобус вже експлуатується в регіоні Калабрія, що на південному заході країни.

Читайте також:
IVECO Bus презентує електричні та гібридні автобуси (відео)