X

IVECO виводить тягач S-Way на новий рівень економічності (відео)

На днях компания IVECO показала на онлайн-презентации магистральный тягач S-Way c усовершенствованными двигателями и другими новациями, которые повысили топливную экономичность на 3%

Лише через два роки після світового дебюту магістрального тягача IVECO S-Way виробник представив оновлений тягач, що відрізняється поліпшеною на 3% паливною економічністю і нижчою сукупною вартістю володіння. Автомобіль отримав не тільки вдосконалені двигуни, а й задній міст нового покоління, а також низку інших передових технологій, зокрема унікальний голосовий помічник IVECO Driver Pal.

IVECO S-Way виявився надзвичайно популярним у водіїв за високий рівень комфорту. Клієнти цінують поліпшення в продуктивності та сукупної вартості володіння (TCO), які поєднуються з можливостями підключення та індивідуальними послугами. Це призвело до того, що майже 4 з 5 клієнтів підписалися на повні телематичні послуги і частка їх зростає.

Загалом продаж перевершив усі очікування, що призвело до значного збільшення частки ринку. Моделі IVECO S-Way на природному газі є абсолютними лідерами в Європі і сьогодні становлять більше чверті проданих одиниць.

Нова лінійка двигунів відповідає стандартам викидів Євро VI/E і схвалена за типом конструкції для 100% біодизеля другого покоління, як-от HVO. Діапазон Cursor 13 був розширений двома новими варіантами потужності – в 490 к.с. і 530 к.с. Ефективність двигунів Cursor 11 і Cursor 13 була підвищена за рахунок збільшення ступеня стиснення і нової стратегії управління згорянням.

13-літрові двигуни були об’єднані з новими високоефективними задніми мостами з одним редуктором і більш довгим передавальним відношенням – 2,31: 1. Це дає змогу суттєво знизити швидкість, що призводить до більшої ефективності на далеких маршрутах.

Додаткові функції сприяють підвищенню паливної ефективності IVECO s-Way. Вони охоплюють  новий економічним режим (Eco Mode) для автоматичної системи кондиціонування повітря, і нове аеродинамічне покриття а-стійок, яке оптимізує повітряні потоки.

Система IVECO S-Way перетворює спосіб взаємодії водіїв зі своїм транспортним засобом і відкриває нову еру попереджувальної і прогностичної підтримки. Завдяки унікальному голосовому компаньйону IVECO Driver Pal, новим передовим функціональним можливостям і підключеним послугам, він спрощує і підвищує продуктивність роботи на борту.

IVECO Driver Pal дає змогу водієві взаємодіяти з транспортним засобом, його системами управління, IVECO Control Room і всіма функціями керування парком за допомогою голосових команд через Amazon Alexa. З унікальними навичками MYIVECO, вони можуть не тільки активувати управління в кабіні і використовувати інформаційно-розважальні, а й активувати навігаційну систему для планування свого маршруту, і перевіряти стан транспортного засобу і їх оцінки стилю водіння.

IVECO Driver Pal також ставить їх у контакт зі спільнотою водіїв через MYCOMUNITY, оскільки дає змогу обмінюватися повідомленнями з іншими водіями за їхнім маршрутом або поблизу місця призначення. Вони можуть обмінюватися корисною туристичною інформацією та підтримувати одне одного.

IVECO пропонує новий наземний сервіс, який забезпечує повний спокій водієві і власнику автопарку в разі аварії або інших проблем із транспортним засобом. Драйвер може активувати IVECO Top Care через IVECO Driver Pal. Найближчий сервіс-центр IVECO буде попереджений для надання технічної підтримки. Сервіс пропонує інноваційний пакет гостинності водія, якщо транспортний засіб не повернеться на дорогу протягом шести годин. Він охоплює безкоштовний трансфер, проживання та, за необхідності, медичну допомогу.

Чемпіон з екологічності

Версії IVECO s-Way Compressed Natural Gas (CNG) і LNG (скраплений природний газ) тепер мають нові інтелектуальні допоміжні пристрої, як-от компресор зчеплення і регульований насос кермового управління, які ще більше підвищують ефективність використання палива. Удосконалення двигунів і нові можливості цих моделей спільно з дизельними версіями разом з новими інтелектуальними допоміжними пристроями забезпечують подальше скорочення викидів CO2. Це робить вантажівку з природним газом IVECO S-Way безперечним стійким лідером для далекомагістральних перевезень.

Читайте також:
Инновационный тягач IVECO S-Way вышел на рынок Украины (видео)