X

Jeep Renegade зайнявся рафтингом

Jeep став першим у світі автомобілем, що пройшов трасу для рафтингу олімпійського стандарту.

Унікальний заїзд відбувся в Уельсі у Кардиффському міжнародному комплексі для рафтингу Cardiff International White Water. За кермом машини перебувала британська сноубордистка і посол бренду Red Bull Еймі Фуллер. Jeep Renegade Trailhawk подолав дистанцію у 250 метрів, причому перепад висот досягав 9,15 м.

«Я ніколи не робила нічого подібного, тому, приїхавши на трасу, побачивши воду і почувши її шум, занервувала. Але коли вирушила в плавання і пройшла перші кілька перешкод, я відчула як добре поводиться автомобіль і як контролюється. Після цього я розслабилася і отримувала задоволення. Це по-справжньому круто, сказати, що ти став першою у світі людиною, що проїхала на машині трасою для рафтингу. Таке трапляється не щодня», – коментує 24-річна Еймі.

«Ми завжди прагнемо знайти незвичайний спосіб, щоб продемонструвати, які чудові наші автомобілі в екстремальних умовах, і те як Renegade показав себе на рафтинговій трасі вкотре демонструє це», – коментує Деміен Доллі, керівник британського відділення Jeep.