X

Як Тoyota Solara повисла на телефонних проводах

Очень необычное ДТП произошло в американском городе Белмонт автомобиль Тoyota Solara слетел с дороги и повис на проводах телефонного столба под углом 45 градусов.

Такої дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в американському місті Белмонт (штат Массачусетс), рятувальники ще не бачили. Автомобіль Тoyota Solara просто повис на проводах телефонного стовпа, як спіймана риба на гачку. Напевно, водій не впорався з керуванням, машина злетіла з дороги і під час кульбіту зачепила колесами за провід, що висів доволі низько.

Залишається тільки подивуватися міцності американських проводів. Якби не вони, автомобіль міг би зазнати куди серйозніших пошкоджень. А так водій відбувся лише синцями – допомогла також подушка безпеки, що вчасно спрацювала. Щоправда, операція з його діставання з автомобіля зайняла чимало часу. Довелося викликати навіть пожежників.

Ось як прокоментував цей інцидент помічник керівника поліції Джеймс МакІсаак: «Скажу всім водіям, хто не бажає бути так припаркованим, дивитися очима все-таки на дорогу».