X

Як у Запоріжжі пожежний автомобіль допоміг освідчитися в коханні (відео)

В канун Дня всех влюбленных запорожский спасатель сделал предложение своей девушке весьма оригинальным способом, с привлечением пожарного автомобиля

До Дня святого Валентина співробітники ДСНС у Запоріжжі вирішили допомогти колезі освідчитися своїй дівчині. Було організовано спеціальне шоу з залученням пожежного автомобіля, який нібито приїхав на виклик до поштового відділення — місця роботи обраниці, повідомляють Вікна-новини.

Вийшло ефектно, а головне — несподівано. Спецавтомобілі, сирени, рятувальники, що метушаться навколо, пожежні рукави на асфальті… кульмінацією ж усього цього став момент, коли Владислав Коренець подарував своїй другій половинці Ірині букет троянд, став на коліно і, тримаючи в правій руці заповітну обручку, запропонував вийти за заміж. І вона, звісно, погодилася.

А щодо безпосередньо одного з головних учасників шоу, то ним стала пожежна автоцистерна АЦ-60 (TGM 15.250)-164, виготовлена відомим вітчизняним підприємством “Пожмашина”. Як видно з її індексу, вона складена на шасі вантажівки MAN TGM.

Читайте також:
В регионы поставлена новейшая аварийно-спасательная техника (видео)

Дворядна кабіна дає змогу перевозити сім людей бойового розрахунку. У спецнадбудові позаду кабіни розміщена ємність для води на 4700 л, а також потужний насос продуктивністю 60 л на секунду і напором до 100 м. Шасі розраховане на повну масу в 15 т і оснащується турбодизельним двигуном потужністю 250 к.с.