X

Kia підбиває підсумки «Столичного Автошоу»

28-29 мая компания «ФАЛЬКОН-АВТО» традиционно представляла бренд Kia на «Столичном Автошоу 2016». Гостям презентовали четвертое поколение бизнес-седана Kia Optima, но настоящей звездой стал электромобиль Soul EV, с которым можно познакомиться не только на подиуме, но и в ходе тест-драйва.

Прем’єра нового покоління Kia Optima та перше знайомство з Kia Soul EV, нагородження переможців заходу «Разом з Kia на Євро 2016», численні розіграші призів від бренду Kia та партнерів, розваги на будь-який смак для всієї родини – все це зона активностей Kia на «Столичному Автошоу 2016».

Центральне місце в салоні Kia займав стенд New Kia Optima, оформлений у стилі «Біле та Чорне». Незважаючи на те, що автомобіль вже деякий час продається у дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО», це була перша публічна презентація автомобіля. Цікавість, яку виявили гості автошоу до цього стрімкого та чудово оснащеного седану, дарує впевненість в тому, що він займе своє місце в українському сегменті бізнес-автомобілів.

Електромобіль Kia Soul EV наразі в Україні не продається, проте величезний натовп навколо стенду автомобіля, нескінченний потік запитань та близько 100 тест-драйвів електромобіля за два дні засвідчили, що багато хто з наших автомобілістів вже готовий залишити ДВС у минулому.

«Столичне Автошоу» – це не тільки цікаві новинки, але й можливість придбати популярні моделі за спеціальними цінами. Нагадуємо, що наразі діють привабливі ціни на окремі моделі Kia 2015 року виробництва.

Зважаючи на багаторічне плідне співробітництво Kia Motors та UEFA, зону активностей «ФАЛЬКОН-АВТО» неможливо було уявити без футбольних розваг. Два дні поспіль футбольні фрістайлери з команди «УкрФрістайл» дивували гостей автошоу майстерним, майже надприроднім володінням м’ячем. Футзальні команди провели дружній міні-чемпіонат, причому два дні поспіль перемагав ФК Kia!

Кульмінацією футбольної частини програми стала церемонія нагородження переможців заходу «Разом з Kia на Євро 2016», головним партнером якої стала компанія Turkish Airlines. У заході брали участь власники автомобілів Kia, які придбали їх в період з 01.01.2016 по 25.05.2016 та заповнили онлайн-анкету на сайті www.kia.ua. Тож, приз першої категорії, а саме поїздку на двох на матч-відкриття Чемпіонату Європи з футболу «Євро 2016» у Франції, отримала Катерина Вечірка. Власниками двох призів другої категорії (квитки один з матчів «Євро 2016» у Франції на двох осіб та авіапереліт) стали Володимир Приймак та Галина Дмитриченко-Кулеба, ну а єдиний приз третьої категорії (два квитки на один з матчів континентальної першості) отримав Дмитро Середа.

Окрім цього для гостей зони активностей Kia працював дитячий куточок з чудовими аніматорами, зона віртуальної реальності, проводилися численні конкурси та розіграші призів від брендів Kia та Total.

«ФАЛЬКОН-АВТО» дякує всім, хто відвідав експозицію Kia на «Столичному Автошоу»!