X

КрАЗ виграв у МАЗ важливий тендер

Кременчугский автозавод вышел победителем в тендере на поставку Киевоблавтодору большой партии комбинированных дорожных машин (КДМ) на шасси КрАЗ

Кременчуцький автозавод переміг у великому тендері на поставку 67 комбінованих дорожніх машин (КДМ) на шасі КрАЗ для Київського облавтодору. Головними конкурентами тут виступили вантажівки марки МАЗ.

Отож тепер дороги Київської області взимку обслуговуватимуть новенькі КДМ. Усі замовлені машини – на базі самоскидів КрАЗ – 65055-05 колісної формули 6х4. Вони оснащені передовим солерозкидним обладнанням точного дозування від SHMIDT, а також широким відвалом марки Kuper.

Швидкознімне обладнання дає змогу не простоювати автомобілям в літній час, використовуючи їх в ролі самоскидів.

Читайте також:
КрАЗ зробив ще один крок до стандарту Євро 6

Приймати нову партію КДМ на Кременчуцький автозавод прибула делегація Київоблавтодору на чолі з керівником Ігорем Грещуком. Зазначимо, що раніше дорожники вже замовляли КДМ на шасі КрАЗ та обладнанням SHMIDT і залишилися дуже задоволені технікою.

Зазначимо, що це солерозкидне обладнання працює на трьох компонентах, з можливістю використання економічно доцільної соляної ропи.

Гостям були продемонстровані можливості нових машин на заводському полігоні. Попереду – приймання нових партій КДМ у рамках виконання контракту з ДП «Київський облавтодор» ДАК «Автомобільні дороги України».

Читайте також:
Как необычные грузовики КрАЗ убирают снег с дороги (видео)