X

Культовий автомобіль Volkswagen став доступний у вигляді конструктора

Впервые легендарный микроавтобус Volkswagen Bulli стал доступен в качестве игрового конструктора из серии Playmobil

Фанати Volkswagen Bulli тепер можуть порадіти за своїх дітей, для яких нещодавно було випущено подарунок — ігровий конструктор Playmobil. Вся фішка в тому, що це доволі точна копія легендарного кемпера Volkswagen T1 Camping Bus 1962 року, виконана в масштабі 1:18. Довжина машини лише 25 см (оригіналу – 428 см), ширина – 11 см (175 см) і висота (з багажником на даху) – 13 см (220 см).

За основу під час створення нового конструктора взяли прекрасно відреставровану модель із заводського зібрання ретро-автомобілів —Volkswagen Nutzfahzeuge Oldtimers. Що й казати, яскраво-червона модель зроблена настільки правдоподібно, що нею, ймовірно, гратимуться і самі батьки.

Крім зовнішньої схожості мініатюрний Volkswagen Bulli дає змогу доторкнутися до його багатого внутрішнього світу. За стулковими бічними дверцятами можна знайти чимало шафок з різним начинням, а столик і сидіння можна скласти. У кормі, за відкидною кришкою розташоване “серце” автомобіля — 4-циліндровий двигун “боксер” з повітряним охолодженням.

Тож нова іграшка-конструктор Playmobil прекрасно демонструє чудеса трансформації воістину революційного для свого часу компактного будинку на колесах — Volkswagen T1 Camping Bus.

Читайте також:
Volkswagen T1 Samba — цікава історія сімейної реліквії