X

Легендарний японський гонщик Хіроші Маусока проведе в Києві тест-драйв позашляховика Mitsubishi Pajero Sport

Официальный дистрибьютор автомобилей Mitsubishi в Украине компания «ЭМ ЭМ СИ Украина» организовывает уникальный внедорожный тест-драйв новых моделей автомобилей Mitsubishi при участии японской легенды ралли, двукратного победителя ралли «Дакар», гонщика Хироши Масуока.

Візит Хіроші Масуока приурочений до старту продажів нової моделі Mitsubishi Pajero
Sport 2016-го року, яка втілює в собі концепцію стильного та комфортного
позашляховика, що ідеально пасує як для міста, так і для найекстримальніших
дорожніх умов: важкопрохідних лісів, пустель і гір. Аби продемонструвати надійність і маневреність нового Pajero Sport, компанія запросила відомого гонщика, який зможе вижати максимум з автомобіля і показати небувалу майстерність на бездоріжжі.

Хіроші Масуока – всесвітньо відома легенда ралі. Він посідав перші місця на трасах в ОАЕ, на італійському ралі «Баха» і став першим японцем, який переміг у славетному ралі «Дакар» двічи поспіль. На даний час він є співробітником Mitsubishi Motors Corporation (MMC), та бере участь у різноманітних заходах за участю різних
автомобілів бренду. Його унікальні навички та знання успішно використовуються для розробки автомобілів. Крім того, він виконує обов’язки водія-випробовувача, навчає водіїв Mitsubishi та бере участь у місцевих та закордонних пробних заїздах і заходах.

Тест-драйв відбудеться 21 вересня на спеціально сконструйованій трасі неподалік Києва, де всі бажаючі зможуть перевірити свою водійську майстерність на нових моделях: Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi L200, Mitsubishi Outlander. Крім цього, щасливчики зможуть випробувати свою вдачу і вибороти право проїхатись із самим Хіроші Масуока, що залишить незабутні екстримальні враження у всіх поціновувачів якісних авто та гострих відчуттів.

Більше інформації та запис на тест-драйв на сайті