X

Ленд Крузер Hunter та інші новинки для українських мисливців (відео)

На фестивале выставок ActiveExpo Fest 2017 в Киеве был представлен интересный внедорожник Toyota Land Cruiser, подготовленный специально для охотников, а также ряд других интересных джипов.

Новий позашляховик Toyota LC76 Hunter підготовлений фахівцями столичного ательє з тюнінгу «Арман Тех» разом з колегами з компанії «Інгвар Інжиніринг»
. На базі відомого японського джипа Ленд Крузер було створено повноцінний мисливський автомобіль.

Ленд Крузер отримав силовий обвіс, посилену підвіску, позашляхову резину, а також світлодіодне освітлення. Було замінено сидіння, між салоном і багажником встановили додаткові перегородки, а карти дверей посилили алюмінієвими накладками.

Спочатку Toyota LC76 Hunter був обклеєний замаскованою захисною плівкою, а кузов оздоблено антикором. Через кілька місяців плівка пошкодилася і господар вирішив обробити машину захисним матеріалом Line-X XS-100. Додатково було оброблено внутрішні поверхні дверей, стійки, пороги, дверні пройоми.

До речі, на виставці Active Expo Фестиваль 2017 у Києві поряд із Toyota LC76 Hunter також стояли ще кілька позашляховиків, оброблених захисним покриттям Line-X. Це Mercedes-Benz Gelandewagen, в народі «кубик», і два пікапи Volkswagen Amarok Ford F-150.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компактні кемпери для джипів: зроблено в Україні (відео)