X

Найкращі вантажівки та автобуси – переможці ETM Awards 2020

На церемонии вручения наград ETM Awards 2020 компания MAN Truck & Bus вышла на первое место в десяти категориях – лучшие фургоны, грузовики, автобусы, а также сервисное обслуживание

Разом з DEKRA, спеціалізовані німецькі видання з комерційних транспортних засобів Trans Aktuell, Lastauto Omnibus і Fernfahrer цього року знову вирушили на пошуки найкращих комерційних автомобілів і брендів в цій галузі. Величезна кількість читачів відгукнулися на їхній заклик.

Понад 250 комерційних автомобілів в 16 категоріях — від мікроавтобусів до важких вантажівок і міжміських автобусів — були відзначені нагородами “найкраща вантажівка”, “Найкращий фургон” і “Найкращий автобус” на церемонії вручення нагород ETM Awards 2020.

MAN перемагає в усіх трьох категоріях електромобілів
Нагороди були також вручені за три додаткові категорії, що охоплюють електричні фургони, електричні автобуси та електричні вантажівки. І MAN Truck & Bus і став абсолютним переможцем. MAN edge, MAN Lion’s City 12 E і MAN tgm посіли перші місця в своїх категоріях. “Таким чином, весь електричний парк MAN здобув нагороди. Це доводить, що наші надсучасні електромобілі справляють добре враження”, — говорить Йоран Найберг, член правління з продажу та маркетингу MAN Truck & Bus.

Читайте також:
Электрический фургон MAN eTGE – блиц-тест в Украине (видео)

Вражаючий дебют Truck Generation
Але не тільки MAN tgm піднявся на вершину рейтингу вантажівок. MAN TGX вийшов на перше місце в категорії транспортних перевезень на далекі відстані, MAN TGS був найкращим із самоскидів повною масою до 32 тонн, а також посів перше місце в категорії важких розвізних вантажівок повною масою 18 т і вище. Усі вантажівки-переможці є членами нового покоління вантажівок Truck Generation, яке MAN Truck & Bus офіційно представило в лютому цього року. Нове покоління вантажівок послідовно орієнтується на мінливі вимоги транспортної галузі і встановлює нові стандарти, серед іншого, для систем допомоги, орієнтації на водіїв, цифрових мереж і екологічності.

Читайте також:
Специалисты TÜV проверили тягачи MAN Truck Generation на экономичность

Автобуси MAN попереду

Автобуси MAN також отримали захоплені відгуки. MAN Lion’s City G з силовою установкою MAN Efficient Hybrid вийшли на перше місце в категорії міських автобусів. MAN Lion’s Intercity виявився найкращим у категорії міжміських автобусів, а MAN Lion’s Coach, переможець Міжнародного конкурсу “Coach of the Year 2020”, став першим у категорії туристичних автобусів. Також було здобуто нагороду і за найкращий автосервіс: MAN Service Complete посів перше місце в категорії обслуговування вантажних автомобілів із причепом.

Читайте також:
MAN lion's Coach - Найкращий туристичний автобус 2020 року

“Цією нагородою читачі віддають належне нашому високому рівню обслуговування і нашому підходу, орієнтованому на клієнта, — пояснює Крістоф Хубер, генеральний директор MAN Truck & Bus Deutschland GmbH, і додає, — ми дуже раді, що наші автомобілі і наші послуги отримали такі високі оцінки, особливо на нашому внутрішньому ринку, в Німеччині. Тим більш значущим є те, що ці оцінки ми отримуємо від людей, які щодня користуються транспортними засобами та послугами. Ми не могли сподіватися на кращу похвалу”.

Віртуальна церемонія нагородження переможців

Враховуючи ситуацію, що склалася, видавництво ETM і DEKRA оголосили переможців престижної премії EMMY Awards 2020 у формі віртуальної церемонії нагородження. Трансляція відбулася 23 липня 2020 року на Facebook, YouTube і сайті eurotransport.de.